13.02.2009 Turkcell Günün Fırsatı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
13.02.2009 Turkcell Günün Fırsatı
10 kontöre 200 kontör!
Kayıt olan ilk 1.000 Hazır Kart'lı, 10 kontör karşılığında tam 1 ay boyunca kullanabileceği 200 kontör kazanıyor!
Hemen katılmak için .
  • <LI style="FILTER: true">Bu kampanyada kazanılan hediye kontörler sadece Turkcell aboneleriyle yapılan konuşmalarda geçerlidir. Yurt dışı konuşmalarda, diğer operatörlerle olan görüşmelerde ve sms'lerde geçerli değildir. <LI style="FILTER: true">Hediye kontörler hesabınıza yüklendiğinde size bilgilendirme mesajı gelecek. Bu mesajı aldıktan sonra kazandığınız hediye kontörleri kullanmaya başlayabilirsiniz. <LI style="FILTER: true">Kazandığınız kontörlerin geçerlilik süresi aylık teklifler için kampanyaya kayıt olduktan sonraki 30. gün teklifin alındığı saatte kadardır. <LI style="FILTER: true">Ne kadar bedava kontörünüz kaldığını öğrenmek için, günün her saatinde *123*4#'yi tuşlayabilirsiniz.
  • Kazanılan hediye kontörler tarifeniz ne olursa olsun 4 kontör/dk olarak düşer, BizBize Kampus'lüler için grup içi 1 kontör, Turkcell'lilerle dakikası 3 kontör olarak düşer.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Arkadaş çok bekledin belli oluyor. Kampanya bilgisi için sağol. Kampanya güzel ama küçük çaplı. Kapışılır bu kampanya. Maddi durumu iyi olmayan keyfi konuşma yapmayan kişiler için güzel. Ben almadım daha düşünüyorum Alsammı.

fbdr1907

fbdr1907

Üye
harika bir kampanya hiç düşünmeden aldım

use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
Özellikle Kampuslüler için iyi bir kampanya. 10 dk 1 kontör den 10 X 10 = 100 dk. konuşabilirken. Burada kampusten kampuse 200 dk. konuşabiliyorsun. Ayrıca normalde 1 saniye de konuşsan 10 dakika da konuşsan 1 kontör gidiyor yani 10 kontöre 100 dakika olmayabiliyor. Ama bunda dakika başına 1 kontör alıyor. Bence güzel..

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Turkcell kampanya çıkarmış
Günün fırsatı diye
Önce alıyor kontörü
Sonra veriyor hediye

--------------- Ekleme ---------------

Katılım doldu kalıba. Bu ne hız yahu. Yarım saat oldu.

fbdr1907

fbdr1907

Üye
kampanya yarım saatte bitti yaa :)

piri.reis

piri.reis

Üye
sitenin popülaritesini artırma amaçlı olan kampanyadan mı bahsediyorsunuz.

ysr86

ysr86

Üye
Aktif mi olmadı yoksa başladı bittimi?

cool_eagle

Üye
ya alsam mı almasam mı die düşündüm kampanya bitmiş

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Bitti bile :S

ysr86

ysr86

Üye
onu bırakında kampanyayı olta attığım için unuttum katılamadım ama 50 kontör kazandım şimdi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt