128kb karttaki sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murat23351

Üye
    Konu Sahibi
128kb karttaki sorun
128 kb lık kartı bugun kullanmaya başladım diğer kartlardan bir farkı sadece aveamenü sü farklı okadar
yeni kartı takınca zırt pırt uyarı veriyordu. iletişim bilgilerinizi bir kez yazın ve telefon görüşmelerinizden sonra arkadaşlarınıza gönderin uyarısı çıkıyordu müşteri hizmetlerini aradım. onlarda bana ##002# arama tuşu sonrasında #330*0000# arama tuşu yapınca bu uyarı gitti sorun yaşayanlar bunu yaparak sorunlarını çözebilirler. bir sorunum var onu bir türlü çözemedim müşteri hizmetlerine sormayıda unuttum arama yaptıktan sonra yapılan aramayı kapattıktan sonra mesaj geldikden sonra ve mesaj silerken BEKLEYİNİZ diye uyarı çıkıyor bunu bir türlü iptal edemedim bunu nasıl çıkmaması için giderebilirim ?????????????

fs_saglam

Üye
bende de 128 kb kart var. Görüşmeden sonra durup dururken mesaj yolluyo. Bu dediğin şeyi yapınca düzeliyo mu

murat23351

Üye
    Konu Sahibi
bende de 128 kb kart var. Görüşmeden sonra durup dururken mesaj yolluyo. Bu dediğin şeyi yapınca düzeliyo mu
bende çok çektim bu mesaj gönderme işinden mesaj gelirken mesaj gönderirken aramadan sonra arama bitince sürekli kısa mesaj gönderiliyor deniliyordu. müşteri hizmetlerini aradım şikayetçi oldum onlarda bana bazı kodlar verdi yukarıdaki mesajda yazdığım onları girdim yine düzelmedi canlı ekran kısmında kapat denildi yaptım yine düzelmedi. dün itibariyle gitti nasıl olduysa . yukardaki kodları gir ve canlı ekrana gir kapat de bataryayı ve sim çıkar tak bir dene olması lazım.

fs_saglam

Üye
bende çok çektim bu mesaj gönderme işinden mesaj gelirken mesaj gönderirken aramadan sonra arama bitince sürekli kısa mesaj gönderiliyor deniliyordu. müşteri hizmetlerini aradım şikayetçi oldum onlarda bana bazı kodlar verdi yukarıdaki mesajda yazdığım onları girdim yine düzelmedi canlı ekran kısmında kapat denildi yaptım yine düzelmedi. dün itibariyle gitti nasıl olduysa . yukardaki kodları gir ve canlı ekrana gir kapat de bataryayı ve sim çıkar tak bir dene olması lazım.

canlı ekran ne demek oluyor pek anlayamadım? :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt