128 Kb SIM kart Kullanan Varmı

Sponsorlu Bağlantılar

aakcay

Üye
    Konu Sahibi
128 Kb SIM kart Kullanan Varmı
Arkadaşlar 128 Kb SIM kart almayı düşünüyorum, kullanan varsa görüşlerini yazabilirmi?
Almaya değermi artı ve eksilerini yazabilirmisiniz. :allalla:
Teşekkürler

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
ben de avea faturali hat vardı bu 128kb tı galiba. Tek farkettiğim şey Avea Servis kisminda servis -info hakkında biraz genişletilme yapılmış

Avea*

Avea*

Üye
Şu an için çok fazla bir ekstrası yok, faturalı yada faturasız tüm kullanıcılar alabilir.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
avea menüsü genişletilmiş sadece.

hakan35_

Üye
sım change paketleri sayesinde bu byutta bir sim kart a sahip olabilirsiniz 8 tl karşılığında, artıları derseniz sadece iki katına çıkartılmış sim rehberi mesajı ve biraz yavaşlama :D iyi günler

--------------- Ekleme ---------------

sım change paketleri sayesinde bu byutta bir sim kart a sahip olabilirsiniz 8 tl karşılığında, artıları derseniz sadece iki katına çıkartılmış sim rehberi mesajı ve biraz yavaşlama :D iyi günler

^^Positive^^

Üye
artısı sı daha fazla mesaj ve daa fazla sim e isim kayıtedebilme

murat23351

Üye
128 kb lık kartı bugun kullanmaya başladım diğer kartlardan bir farkı sadece aveamenü sü farklı okadar
yeni kartı takınca zırt pırt uyarı veriyordu. iletişim bilgilerinizi bir kez yazın ve telefon görüşmelerinizden sonra arkadaşlarınıza gönderin uyarısı çıkıyordu müşteri hizmetlerini aradım. onlarda bana ##002# arama tuşu sonrasında #330*0000# arama tuşu yapınca bu uyarı gitti sorun yaşayanlar bunu yaparak sorunlarını çözebilirler. bir sorunum var onu bir türlü çözemedim müşteri hizmetlerine sormayıda unuttum arama yaptıktan sonra yapılan aramayı kapattıktan sonra mesaj geldikden sonra ve mesaj silerken BEKLEYİNİZ diye uyarı çıkıyor bunu bir türlü iptal edemedim bunu nasıl çıkmaması için giderebilirim ?????????????