messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
920nin kasasi sert plastik oldugundan asiri isinmanin oldugunu duydum, s3u satip 920 veya 925 dusunuyorum da 920de bu sorunu duyduktan sonra kararsiz kaldim siz ne dersiniz aydınlatir misiniz beni?lumia 925 32gb lık sürümüyle lumia 920ye göz atabilirsin ikisinin de detaylı inceleme ve karşılaştırma vidoları mevcut internette..
naçizane 925i öneririm ama 920yi daha ucuza bulabilirsin..
yani iPhone telefonlar a dışarıdan oyun yükleyebiliyorsun öyle mi ? ben yüklenmiyor zannediyordum.Ios gibi kalır mı derken? Iosda market dışından istediğğini yükleyebiliyorsun.
lumia lar ne zaman hacklenir acaba....öneri için teşekkürler. ben önerdiğin cihaz i bir inceleyeyim.lumia 925 32 gb iyi bir seçim olacaktır tasarım olsun performans olsun size kendini hissettirir eminim bundan.
dışardan oyun uygulama maalesef şimdilik yüklenmiyor samsung un wp8 i hacklendi lumialar üzerinde de çalışıldığı biliniyor ama son durum nedir ne zamana yetişir muamma...
aslında mantıklı konuşuyorsun kardeşim. ancak bir değişiklik olur dedim kendi kendime. yine de lumia cihazların dan tatmin olmazsam g2 yi alacağım. ayrıca sizin g2 16 gb olanın dan mi yoksa 32 gb olanın dan mi ?ben lg g2 de kalmanı ve 2sene sonra lumialara yönelmeni tavsiye ederim
Bende senin gibi kararsızdım g2 aldım
ve inşallah bir sonraki telefonum lumia olacak
aslında doğru söylemişsiniz. android cihazlar çabuk eskiyor. g2 yeni çıkmasına rağmen lg şimdiden g3 ün üzerinde çalışmaya başlamış. diğer modeller de vs. ben kredi kartı ile alacağım için sıfır olması gerekiyor. hem ikinci el hem taksitli zor bulurum biraz..lg g2 htc one samsung s3 bunları son 2 ayda kullandım lg 2 elimde gıcırdıyordu kamerası ve sesi hiç hoşuma gitmedi. Ya ben sana şunu söyleyeyim android telefon alma elind
ki telefon çabuk eskiyor şu anda elimde lumia 925 var 1 aylık telefon 16 gb 800 liraya aldım telefoncudanbence araştırın ikinci el 925 ler 800 900 arası satılıyor illa sıfır almanıza gerek yok
lumia 1320 nin ekranı çok büyük yav.lumia 920 kullanıyorum, oyun ve şebekeden internete girmedikçe ısınmıyor. Sana lumia 1320 öneririm dostum.
yani g2 al diyorsun değil mi hocam ?G2 gibi fu ll hd snap800'lu bi cihazdan ben olsam geçmem
wifidan girdiginde ısınma yapıyo mu dostum?lumia 920 kullanıyorum, oyun ve şebekeden internete girmedikçe ısınmıyor. Sana lumia 1320 öneririm dostum.
wifi de yapmıyorwifidan girdiginde ısınma yapıyo mu dostum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?