MrGalaxy
Üye
-
Konu Sahibi
-
İslemci anakart ramonları bende almayı düşnyorum çunku fiyata göre çok iyi
Ekran kartı için bişey diyemiycem ama sanki 250-300 e daha iyisi vardır bilen birisi gelir simdi
eğer nba pes gibi oyunlar oynıyıcaksan o ekran kartı sana yeter ama ağır oyunlarda medium ayarlarda oynatır . Eğer iyi bir kart istiyorsan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu ikisinden birini öneririm 2 yıl boyunca tüm ağır oyunları high ayarlarda idare edicek kartlardır
ozaman bunu al 128bit kartların en iyisi diye biliyorum gayet iyi bir kart 2 gb hafızası var oyunlarda bellek sıkıntısı yapmaz fabrika çıkışlı olarak overclockulu zaten birde directcu var yani daha iyi soğutma sistemi gayet güzel bir karteğer 7770 alırsanda 1gblik modeli alma 2 gblik al çünkü oyunların grafik boyutları gittikçe artıyor günümüzde 1gb yetmeyebiliyor
7790 256 bitlik 7850 kartına yakın bir karttırparasının hakkını verir
ikinci el temiz bulabilirsin ama bence 0 almak daha iyidir. Vatan da 2 hafta bir hafta sonu indirimi olıyo %25 % 30 civarı o indirimi yakala bence
7790 ların çok büyük bir kısmı sorunlu.
aman diyim 7790 alma
bence 6 gb yada daha üstü ram çok daha iyi olur ayrıca hdd yi 2 tb alabilirsin çok rahat edersin çünkü teknoloji çok hızlı gelişiyor veri boyutları çok büyüyor haziran ayında yaz indirimi gelir karne tatili ayağına daha ucuza almaya çalışabilirsin
ikinci sistem çok daha iyi oyun açısından diyorum. sen şimdilik böyle topla sistemi daha sonradan 1 tane daha 4gb ram takarsın. birde arkadaş harddiski 2tb yap demiş gerek yok okadar 1tb gayet yeterlibirde 7790 nın oclu versiyonu bile 7850 nin normal versiyonuna yetişemez biraz daha kısıp bunu alabilirsin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1600mhz ram almaniz cok daha iyi olur. Onun disinda sifir ekran karti olarak 1gb hd7850 yerine 2gb almalisiniz. Veya model yukseltebir 2. El bir 7870XT olabir. Veya R9 270X
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?