12 Yıllık nokia macerası bugün bitti :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
12 Yıllık nokia macerası bugün bitti :(
2000 yılında 3110 ile başlayan nokia maceralarım bugün c6 yı elden çıkarmakla son buldu
Daha düne kadar kanımın son damlasına kadar nokia diyordum ama 3 gün içinde başımdan geçenler nokiadan bıktırdı
Servise verilen cihazın yapılmadan verilmesi,uygulamaların çalışmaması müşteri temsilcisine laf anlatamamam yani artık yeter dedim paramla niye rezil oluyum
ama şuda varki burası yani s^3 bölümü gerçekten çok güzel bir bölüm.Yinede buralarda olacağım
arkadaşlar hoşcakalaın

[ENGİN]

Üye
güle güle kardeşim her zaman bekleriz

BYFECI

Üye
Güle güle kardeş.

asigsasi

Üye
senin gibi aktif ve nokia cı bir arkadaşı kaybetmek beni üzdü inşallah yeni den dönersin buraya temennisiyle

ben başından nokiayı sevemedim zaten... Allah sanada android'in sihirli dünyasına girmeyi nasip etsin

bunu direk Nokia firmasına atmayın.Yaşadığınız sorun garanti firması ile olmalı. Müsteri hizmetlerini aramanız zaten hata onların yapabilceği pek bişi yok Aynı sorunu samsung (güney koreliler) ile yaşasaydınız bir daha samsung almıcam mı diyecektiniz

yani işin özü direk suçu üretici firmaya atmayın

- - - Eklendi - - -

ben başından nokiayı sevemedim zaten... Allah sanada android'in sihirli dünyasına girmeyi nasip etsin

Allah yazdıysa bulsun

Tepkiler: Hex4d0r
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...