adam sanki dalga geçiyor.
yardım istiyor sonra netten çıkıyor.
msn adresini verdiğiniz anda eklemiştim ama sürekli çevrimdışıydınız o saatte bana mesaj atan birbaşka arkadaş daha vardı onun kini de ekledim ama o açıktı siz değildiniz telefonu kurtulus40 arkadaşın bellesine güncelledim diğerini yaptım dead phone oldu.
- - - Eklendi - - -
bende tam refurbish dedigimde usb pcden cikarildi olarak gozukuyor
bende sonuna doğru yaklaşıp hata veriyordu ama bende sorunu kurtulus40 arkadaşın bellesiyle çözdüm.
Ama tabi belle istemiyorum e eski fabrijadn çıkan versiyonunu istiyorum o da hep hata veriyor bbu gün gidip bir kez daha deniyeceçim
dün tam 5 saat internette kaldım
- - - Eklendi - - -
bende dün flash attım 3. kez attığımda başardım. ilk 2'sinde yaptığım da olmamasının nedeni şuymuş: ''ben phoenix yükledim ama bilgisayarımda c sürücüsünde 2 tane klasör var biri program files diğeri de program dosyaları(x86). benim yüklediğim herşey program dosyaları(x86)'ya gidiyor. ama nedense phoenix'i yüklediğimde bi baktımki program fileste de bi tane nokia klasörü ve içinde de sadece phoneData dosyası var. yani uzun lafın kısası sen şimdi burdaki phoneData'nın içindeki dosyayı al ve program dosyaları(x86)'daki phoneDatanın içine at. o zaman sorun bitiyor ve flash atabilirsin videodaki gibi. videoyu izlemek için alttaki linke tıkla ve 1. sayfada azcık aşağılara in görürsün.
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...rtulus40-belle-final-07-05-2012-a-606950.html
evet dedidiğin sorunu çözüyor ama ben telefonu şu an kurtuluş40 arkadaşın bellesine güncelledim adam uğraşmış ama ben belle istemiyorum fabrikadan çıktığı ilk halindeki gibi olmasını istiyorum
ilk denediğimde telefon öldü ben de kurtulus40 ın bellesiyle kurtardım..