12 eylülde evet mi? hayır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

12 eylülde evet mi? hayır mı?

• EVET oyu kullanacağım

Kullanılan: 9 30.0%
  • HAYIR oyu kullanacağım

Kullanılan: 16 53.3%
  • kararsızım

Kullanılan: 5 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ĄRMOЙİ

ĄRMOЙİ

Üye
Bencede bu konu kalmalı..Suistimal edilmediği sürece bizleri ilgilendiren çok önemli bir konu..

Yorumuma gelince be pakete evet veya hayır diyebilmek için öncelikle paketin içeriğine göz atmak gerekir.Bu paket sadece Akp paketi olarak algılanmamalı.Milleti ilgilendiren bir anayasa paketinden bahsediyoruz.Muhalefet partileri olsun diğer partiler olsun olayı ideolojik bir kaosa sürükleyip seçmenlerini etkilememeli.Bu paketi Akp çıkardı öyleyse kötüdür veya Chp çıkardı öyleyse kötüdür evet veya hayır denmemeli kesinlikle.Karar verilmeden önce paketin içeriği incelenmeli milletimizin yararına oy kullanılmalı.Üyelerimizin paket içeriği hakkında bilgi sahibi olması amacıyla konu açmayı planlıyordum..Sanırım zmanı gelmiş..Paketin içeriğini mrk edenler brzdan linki vereceğim konudan blgi edinebilirler..

http://www.maxicep.com/haber-kosesi/12-eylul-2010-da-yapilacak-referandum-maddeleri-neler-383988.html

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Bu konuyu iyice inceleyip bir konu açmayı düşünüyorum, siyasetten uzak, ne olup bittiğini gösteren.
Zamanım olur inşallah...

Bu arada konu kalabilir.
Suistimal edildiği anda ise kilitlenebilir, mesajlar silebilir, kişiler ceza alabilir.
Ona göre konuşalım arkadaşlar.
tamam abi:hmmm

-hasangun-

-hasangun-

Üye
Anket ansayfaya taşınıp yorum ve mesajlara kapatılırsa dahaiyi bir netice alınacağından eminim

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bu konuyu iyice inceleyip bir konu açmayı düşünüyorum, siyasetten uzak, ne olup bittiğini gösteren.
Zamanım olur inşallah...
Merakla bekleyenlerden biriyim. Mevcut ve değişmeye aday maddeleri alt alta görmek çok güzel olacaktır. Şanslıysak belki kendi yorumunuda belirtirsin konunun altında :)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Hayır

Atakan

Atakan

Üye
Hayır oyu kullanacağım. O kadar söyleyebiliyorum :)

Onur Saka

Onur Saka

Üye
hayır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt