12 Ağustos 2012 Galasaray -Fenerbahçe Süper Kupa Final Maçı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RepresentativE

RepresentativE

Üye
    Konu Sahibi
12 Ağustos 2012 Galasaray -Fenerbahçe Süper Kupa Final Maçı.
Merhaba Arkadaşlar ;
Koyu bir Galatasaray fanatiği olarak memleketimdeki maçı asla kaçırmayı düşünmüyorum :P:
Biletler Perşembe günü Yeni Erzurum Stadında saat:11:00 de satışa sunulacak. Ben yarın sahurdan sonra 4 arkadaşımla beraber kuyruğa girmeye gideceğim. :d:
Maça gelmek isteyen maxicep üyesi arkadaşım varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Çok güzel ve ince bir düşünce.Kendim adına teşekkür ediyorum.Beşiktaşlı olsam da gelmeyi çok isterdim ama maalesef.
Gideceklere iyi eğlenceler ve bol kırmızı kartlı bir maç diliyorum.:ehe

RepresentativE

RepresentativE

Üye
    Konu Sahibi
Umut Beşiktal bizim kardeş takımımız beklerim kardeşim :oke:
hiç olmadı bi cağ kebabı yersin yahu :P:

jackalmami

jackalmami

Üye
her yerde satıyorlar bi kebap yemek için erzurum a mı gidelim :hmmm

TheMadness

TheMadness

Üye
Gelmek isterim ama çok yoğunum malesef

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ben tv'de izleyeceğim ama zevkli olmayacak gibi geliyor.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Merhaba Arkadaşlar ;
Koyu bir Galatasaray fanatiği olarak memleketimdeki maçı asla kaçırmayı düşünmüyorum :P:
Biletler Perşembe günü Yeni Erzurum Stadında saat:11:00 de satışa sunulacak. Ben yarın sahurdan sonra 4 arkadaşımla beraber kuyruğa girmeye gideceğim. :d:
Maça gelmek isteyen maxicep üyesi arkadaşım varsa yardımcı olmaya çalışırım.

15 sene bayburtta yaşadım bayburt erzurum arası üç saat orda olsam giderdim maça ama gel gör şanssızlık üç senedir edirnede yaşıyorum

ismail

ismail

Üye
benim için hiç farketmiyo maç illâ birini seçcek olsam gs derim.

Antistanbul takımları

Haluk.

Haluk.

Üye
Ben de tam fanatikim ,Galatasaray<3

- - - Eklendi - - -

ben tv'de izleyeceğim ama zevkli olmayacak gibi geliyor.

ben de o şans bile yok, tv de koca bi derbi izliycksn ama nasıl zevkli olmayacak merak ediyorum

jackalmami

jackalmami

Üye
statta maç izlemek ne zaman nasip olacak acaba:hmmm

uğur e

uğur e

Üye
maç erzurumda mı ya gardaşım

jackalmami

jackalmami

Üye
evet erzurum da

RepresentativE

RepresentativE

Üye
    Konu Sahibi

bütün forum gelir :ehe

Yani bencede :d:

- - - Eklendi - - -

her yerde satıyorlar bi kebap yemek için erzurum a mı gidelim :hmmm

dostum bahsettiğim normal kebap değil "Cağ Kebap" dikkatini çekerim :oke: Anavatanı Erzurum'dur

- - - Eklendi - - -

15 sene bayburtta yaşadım bayburt erzurum arası üç saat orda olsam giderdim maça ama gel gör şanssızlık üç senedir edirnede yaşıyorum

canın sağolsun kardeşim napalım :islik

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar inanınki ben hayatımda böyle bir kuyruk görmedim.TFF ye yazıklar olsun böyle bir derbinin satışları tek gişe satış yapıldı aziz mübarek ramazan ayında oruc oruc o sıcağın alnında bekledik :off: önceki gün iftardan sonra kuyruğa girmemize rağmen 15 saat sonunda mutlu sona ulaşıp 2 adet kale arkası bilet alabildim onada şükrediyorum :d: neyse nasip olursa hayatımda ilk kez derbi maçına şahit olacam zaten insan hayatında kaç kez böyle bir karşılaşma yaşadığı şehre gelir orasıda meçhul ?
yalnız güzel bir olay fener taraftarlarıyla - gs taraftarları aralarında 200 mt olmasına rağmen sabaha kadar herhangi bir tartışma,kavga yaşanmadı.Sadece fenerliler polislerle çatıştılar biber gazı falan.Biz gsliler öyle bir durum yaşamadık çok şükür.Herneyse sabırsızlıkla pazar gününü bekliyoruz :ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
bende biliyorum hatta hayatımdaki hedeflerden biridir cağ kebabını tatmak ama bi onun içinde erzurum a gidilmez. Her yerde satılıyor ve istanbul da yemeyi planlıyorum. Her ne kadar aynı tadı vermesede.

RepresentativE

RepresentativE

Üye
    Konu Sahibi
bende biliyorum hatta hayatımdaki hedeflerden biridir cağ kebabını tatmak ama bi onun içinde erzurum a gidilmez. Her yerde satılıyor ve istanbul da yemeyi planlıyorum. Her ne kadar aynı tadı vermesede.

işte bende tam olarak ondan bahsediyorum tıpki çakma ürünler gibi orjinaline benzer ama hiç bir zaman orjinalini tutmaz :d:
inanki bence sırf onun için bile Erzurum'a gelinir.

jackalmami

jackalmami

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt