111.030.0609 belle eksiklikler...beyler bi bakın

Sponsorlu Bağlantılar

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani ?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
oooooooooooooofffffffffffffffffffff :pro:

siegfried

Üye
... widgetlerin oldugu ekran da '' secenekler - widget online (cevrimici)'' olması gerekiyor !

wratH!

wratH!

Üye
Az kaldi widgeds turkcelestirmesi hazir.
Diger eksiklerde duzenlenecektir hele su telefonuma kavusayim olucak guzel olucak.

abi türkçeleştirme derken türkçe mi yani dili ingilizce yapsak bile türkçe mi olacak ?

n000k

n000k

Üye
... widgetlerin oldugu ekran da '' secenekler - widget online (cevrimici)'' olması gerekiyor !
maalesef öyle bir seçenek yok işte dostum.. baktım kullanıcı kılavuzu, alfabetik sıralama ve çıkış öğeleri çıkıyor.. widgetleri çevrimiçi/ çevrim dışı kullan yok :(

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
bnm ki güncellemeye basladı dur bakalm....

kraldost

kraldost

Üye
alemsiniz he

emrecell27

Üye
kurtuluş abicim şu türkçe aylini kolay yoldan nasıl yüklerim ?

SuaT6027

SuaT6027

Üye
valla sıs ı yapılır mı bılemem ama normalde cfw ıcıne gomulen bırsey o...

----------Eklendi @ 23:39:00 ---------- Yazıldı @ 23:38:03 ----------

beyler bu coklu contact olayına care bulan var mı bende hala calısmıyor?

OzGuRKnowN

Üye
valla sıs ı yapılır mı bılemem ama normalde cfw ıcıne gomulen bırsey o...

----------Eklendi @ 23:39:00 ---------- Yazıldı @ 23:38:03 ----------

beyler bu coklu contact olayına care bulan var mı bende hala calısmıyor?

Sonradan uda içerisine eklenen contact favorites widgetinin zararı işte içerisinde .mif uzantılı bi dosya var işyerindeki udada temizlemiştim. yarın hatırlat bi bakayım. ben 607 versiyonundayım hala ve bütün widgetleri attım udanın içerisine tıkır tıkır çalışıyor :) Aslında 609'un üzerinde çalışsak diyorum ama galißa 609 ßiraz sorunlu..

SuaT6027

SuaT6027

Üye
valla sorunlu morunlu harıka gorunuyo :D kurtulus abının telefonu gelsın onları halleder.. EMİNİM....

OzGuRKnowN

Üye
SuaT6027

SuaT6027

Üye
at bakalım.. emınım sen kurtulus abının yaptıgı wıdgetlerı atmıssındır.. baska ne olacak :D

OzGuRKnowN

Üye
at bakalım.. emınım sen kurtulus abının yaptıgı wıdgetlerı atmıssındır.. baska ne olacak :D

Yok Gözüm öyle bişey yok Olamazda zaten ;) Kurtuluş ßiliyor ßiliyorda ßizde az çok ßiliyoruz nasıl yapılacağını falan. Taylor ßütün widgetleri paylaştı ee ßiraz akıllı mantıklı oldunmu oluyor ßişeyler. Ayrıca Kurtuluş aßine sor ßakalım Nokianın ßile adam gibi türkçe yapamadığı Mobile Veri izleyicisini kim türkçe yapmış :) Bu arada Gerçekten Nokianın yaptığı mobil veri izleyicisinde türkçe dil olanda data changes yazıyor ve ingilizce şaka gibi :)) Beklede Paylaşim..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
beklemedeyizz :konus: herkese birer cayy :çay: :D

OzGuRKnowN

Üye

Benim Yaptığım Bu ;) Favori Kartvizitlere bak sorun Yok.. Anladın Kimseyi Küçükseme ßir daha Suat ;)

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
ekran widget manyagı olmuss :D ama güzel ;)

OzGuRKnowN

Üye
Ayrıca Şu VPN Widgetini Kolay Kolay Hiçbir CWF'De Bulamazsınız..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
vpn noluyo ?

Üst Alt