Öneri 1100 Tl Sınır

Sponsorlu Bağlantılar

forever_

forever_

Üye
    Konu Sahibi
nexus 4 ü kutusundan kulaklık fln çıkmıyo

TeknolojiCep

TeknolojiCep

Üye
Ucuza G Bulursan Haber Ver Ben Yarın Alcamda...

forever_

forever_

Üye
    Konu Sahibi
konyada yaşıyorum nasıl olacak hem ben şubatta fln alıcam

TeknolojiCep

TeknolojiCep

Üye
Şubata Kadar 1000'e Bile İnebilir. Kolay Gelsin.

İyi Forumlar !

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Kesinlikle lumia925 öneririm ben. Wp arayüzü hoşuna gitmiyorsa LG optimus g

TeknolojiCep

TeknolojiCep

Üye
Wp8 Hiç Bişe Yapamazsın Bence...

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
1- L925
2- L920
3- L820
4- Sony Xp-s
5-HTC One Mini
******* 1100 küsür TL verip 512MB. rami olan cihaz almayı düşünmüyorsun sanırım???? (l625):lac:

Lumia 625 o kadar pahalı değil ki??? Fiyatı 620 ile 720'nin arasında. Yakında da düşer zaten 620'nin seviyesine. 1100 TL nerden çıktı?

umutgidik

umutgidik

Üye
Anlatmak istediğim 1000 TL civarı para vereceksen eğer (L625 800-900tl aralığında) 512Mb. Ram'li cihaz alınmaması. Tabi sizinde değiniz gibi fiyatlar düştüğünde alınabilir fakat şu aşamada o para verilmez. Herkesinde bildiği üzere MS'in ilk başta vazgeçeceği cihazlar muhtemelen 512Mb. Ram'li cihazlar olacaktır

TeknolojiCep

TeknolojiCep

Üye
Optimus L9 Alabilirsin...

forever_

forever_

Üye
    Konu Sahibi
yaa birkaç inceleme videolarına bi bakıyıms4 zoom nasıl

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
konuya acıklık getırmek gerekırse mıcrosoftun 512 mb ramlı den baska dusuk modelı yok ha 2014 sonuna kadar rahat guncelleme alir cabuk verır gec verır bılemem ama guncelleme + android dıyosan nexus4 ha tasarım dıyosan sana kalmıs bı sey hangısını secersın bılemem ama s3 l625 xperıa sp manyak cıhazlar ozellıkle sp nın 12 mp kamerası var

forever_

forever_

Üye
    Konu Sahibi
konuya acıklık getırmek gerekırse mıcrosoftun 512 mb ramlı den baska dusuk modelı yok ha 2014 sonuna kadar rahat guncelleme alir cabuk verır gec verır bılemem ama guncelleme + android dıyosan nexus4 ha tasarım dıyosan sana kalmıs bı sey hangısını secersın bılemem ama s3 l625 xperıa sp manyak cıhazlar ozellıkle sp nın 12 mp kamerası var

evet çok haklısınız ama ilk olarak şunu seçmek gerekiyo android mi win8 mi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Önce kararını işletim sistemine göre ver. Yani androidmi alacaksın wpmi ona göre ölç tart biç. Wp alcaksan bütçen belli zaten alacağın sayılı cihaz var. Paran yettikçe üst modelini alırsın. Ama androide karar verirsen htc one mini ve s4 mini düşün. Nexusu unut. Güzel cihaz fakat saf android kullanıyor sade bir cihaz ve multimedya tarafı düşük. Yani sana gelmez oyun falan oynamam pek diyorsun. Sağlamlık istiyorsan htc one mini. Ama s4 mini ona göre çok daha üstün. Kamera olsun ram olsun vs vs. Tasarım ise görecelidir bana göre one miniden iyi.

forever_

forever_

Üye
    Konu Sahibi
yaa büyük ihtimal win8 alırım da 925 920 nasıllar hangi yönler iartılı hangi yönleri eksili

Son düzenleme:
TeknolojiCep

TeknolojiCep

Üye
Win8 Alma pişman olursun.

TeknolojiCep

TeknolojiCep

Üye
Ben Önermedim Ben GMD yada L9 Al Dedim.

forever_

forever_

Üye
    Konu Sahibi
haaa pardon resimleri karıştırdım önerirn için sağol ama gmd düşünmüyorum aklımda 920 925 lg g sony xperia s kutu içeriği fazla telefonlar bunlar

Fatic

Fatic

Üye
Bence hic bu kadar ugrasp bosa kafani yorma yarın git alsveris merkzine hepsine bak bir tanesni al yoksa isin icnden ckamazsn

Takipçi Satın Al

Üst Alt