[11.08.2011]SUNRISE V3.2 RTL 5800 için C6V40 CFW |DAHA İYİSİ YOK|EFSANE CFW!!

de123

Üye
X6 için COr dosyası RM-356_52.0.101_prd.core.COr u mu kullanacağız.

standpr

Üye
Ben kurdum denedım eskı cfw megolamanıax' e gerı donecem. Kullanıs genel olarak menuler ozellıkle klavye mukemmel ama mego dan buna gecınce makınede hız sorunu degıl stabılıte sorunu belırgınlesıyor bazen mantıksız iş yapıyormuş gibi hissesiyorsunuz telefondakı ıslemlerı şarj sorunum muazzam arttı standart kullanımda her aksam şarja takıyorum ama genel olarak kımse benım gıbı muzdarıp degıl demekkı. Fılm ızlerken uzun fılmlerde reset sorunu yok onu soylıyım mesela fılm sahnelerınde sahne ılerletmelerde sahne anında gelıyor dıger cfw lerde bıraz beklıyor ekranda karelenmeler oluyordu . denemenız lazım.

bunun üstüne sansung widget eklenebiliyomu???

aynen linkte sorun var daha önce indirip kurdum ama şimdi bulamıyorum ilgilenirseniz sevinirim NomadCRY

LİNK CORT veya VAR Bİ PROBLEM Bİ DÜZELNLERSENİZ SEVİNİRİZ. büyük harf görünsün diye yanlış anlaşılmasın

metinn27

Üye
öncelikle selamlar, cfw yi yükledim 1 haftadır kullanıyorum genel anlamda memnunum ama birkaç sorunum var.
telefona yüklediğim '' X Clear, NullDel, G-force '' gibi programlar açılmıyor. ne yaptımsa olmadı, telefon hafızasına yükledim hafıza kartına yükledim sonuç aynı açılır gibi olup komple kapanıyorlar. Ayrıca rompatcherde yamalarıda devre dışı bırkatım öyle denedim yine aynı sonuç. Bir diğer sorunumda haritalalarda ilgili, şu an haritaları açınca harita bölümü boş bir ekrandan ibaret. Haritaları pc den güncellemem mi gerek ? Gözüme batan en büyük sorunsa şarj çubuğunun gerçeği yansıtmaması ful gösteren çubuk aniden 2-3 çubuğa düşüyor.
Yardımcı olursanız sevinirim...

neron 1

Üye
bunu nasıl ındırıyoruz

dediqin proqramlar icin pyton qerekli hocam

metinn27

Üye
numara çevirirken kartvizit arama açık olmasına rağmen çalışmıyor neden acaba ?

dediqinin olması icin numaralar telefon hafızasında kayıtlı olmalı

----------Eklendi @ 19:49:53 ---------- Yazıldı @ 19:48:25 ----------

dediqinin olması icin numaraların telefon hafızasında kayıtlı olmalı