dqnqltkn
Üye
kırmızı tuşla olmuyor bağlantı yöneticisinden oluyor
yazılımını yenı kurdum eline saglık yanlız telefon guncellemelerinde Ovi Map Harıtaları GunceLLeyemedim.Bana ÖzeL Bi Sorunmudur Bu Acaba.
Üstad bundan önce bu CFW ' ye yorum yapmıştım çok hoşuma gitmişti yazdıkların ve yaptığın modLama en çoksa görselliğini beğenmiştimKurucam demiştim ve kurdum ancak iki gün sonra kaldırdım . teLefonda en önemlisi benim görüşüm hızdr bence hız kötü olmasada bence bu CFW de yeterli değildi . Ancak ve ancak görsellik ve yaptığın diğer şeyler mükemmeldi tek sorun bence ramdi . Ellerine sağlık süper bi CFW olmuş ama hız beni tatmin etmedi ve kendinde zaten demişsn tatmin olmazsnz diye ancak ben onu yaptığın yorumlarda daha sonradan yükledikten sonra gördüm ama konuyu sunduğun anda ki ram değerlerini görünce yüklemek istemiştim . Neyse noktayı sana teşekkür ederek koymak istiyorum ellerine sağlık çok güzel olmuş tek eksiği hız olmuş . Fakat yeni versiyonu bekliyorum çıktığı anda yüklicem tek isteğim hız az daha on planda olsun
Saygılarımı sunarm kırıcı birşey söylediysm özür dilerim .
rica etsem biri fw'nin linkini son sayfaya yazabilir mive gerekli programların da linkini . .
merhabalar,
o kadar karışık görünüyorki, nasıl bir sıralamayla neler yapılması gerektiğini anlamakta zorlandım, bu cfw nin internette video izleme sorununa bi faydası oluyor mu, yani her siteden rahatlıkla cepten video izleyebiliyormuyuz bunu öğrenebilirmiyim, bir de bu kurulumu kolay anlaşılır birşekilde kurabilme ihtimalimiz varmıdır? şimdiden teşekkürler.
kardeşim saatin yanındaki internet simgesinden bahsediyorum bu seferde edge simgesi var normal yazılımda tarayıcıdan çıkınca kendi bağlantı kesiliyordu şidi illa bağlantı yöneticisinden mi kescez ne olur çözüm bulalım
peki son sürüm n zaman geliyor?
merhabalar,
o kadar karışık görünüyorki, nasıl bir sıralamayla neler yapılması gerektiğini anlamakta zorlandım, bu cfw nin internette video izleme sorununa bi faydası oluyor mu, yani her siteden rahatlıkla cepten video izleyebiliyormuyuz bunu öğrenebilirmiyim, bir de bu kurulumu kolay anlaşılır birşekilde kurabilme ihtimalimiz varmıdır? şimdiden teşekkürler.
bu fw dekiler harici başka widget nerden bulacaz yada bulamayacak mıyız??
Evet kardeş izleyebiliyorsun flash desteği var
üç şey yapamadım:
1- n8 stili kaydırmalı tuş kilidini kullanmak
2- 3d photo browseri kullanmak
3- rom patcher ne işe yarıyor
açıklayıcı bir anlatım olursa sevinirim şimdiden teşekkürler...
kardeşim çok afedersin seni uğraştırdım kusura bakma sorun trend micro diye bir antivirus vardı ondaymış zamanını aldığım için özür dilerim
üç şey yapamadım:
1- n8 stili kaydırmalı tuş kilidini kullanmak
2- 3d photo browseri kullanmak
3- rom patcher ne işe yarıyor
açıklayıcı bir anlatım olursa sevinirim şimdiden teşekkürler...
Çok teşekkür ederim. V3.0 yakında bitecek ve emin olun daha iyisini zor bulursunuz.Sürekli takip ettiğim bi FW . Baştan beri ilk hatalarıyla başlayıp şimdiki haline gelene kadar değiştirmeden kullandım Şu an ki Ram değerleri gerçekten inanılmaz. Emin abi sağlam iş çıkarmış... Dark Teması gömülü değildi.Ama bulması çok da zor değil.Sony Sketch fontu ve Dark teması ile ekran mükemmel.Performans bi çok açıdan arttı.Görenler ve aynı telefonu kullananlar bu 5800'mı diye soruyor =)
Sadece bundan önceki sürümde Emin abi Türkçe-İngilizce sözlük de gömülü gelecek demişti baktım onu göremedim.Ama onu da bulup kurmak zahmetli değil =)
İlk çıktığında Flash'ladım aslında ama yorum yapmak yeni kısmet oldu işte =) Devamını bekliyoruz =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?