cafer-abi
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu safhadan ileri gidemedim. Ne yaparsam yapayım hatayı telafi edemedim. Not supported Windows version diyor başka da bir şey demiyor. Forumu alt üst ettim ama halledemedim. Win7 64 bit kullanıyorum lütfen yardım edin. Zira telefonu birilerinin kafasına fırlatmak üzereyim. Özel mesajla msn'imi de verebilirim. Uzaktan yardımla falan halledebilirim diyen arkadaşlar varsa. Yaş aldı başını yürüdü anlamıyorum bu programların dilinden.
sorunu çözdüm , V02 dosyasının ismini değiştirdim , forumda anlatımı var. v52.0.007 ye geçiş yaptım.
----------Eklendi @ 13:08:30 ---------- Yazıldı @ 13:08:12 ----------
yine de teşekkürler
kardeş bu jaff pkey programında open dediğimde "ERROR: Not supported Windows version" diyo bu sorunu nasıl çözecez. Win7 kullanıyorumda.
neden ikinci ekrana bar koyamıyoruz. 2.ekranda da olmazmı bar.
Slm arkadaşım öncelikle emeğe saygı eline sağlık.güzel cfw olmuş.yarın indircem inş. benim bir sorum olacak bu ana ekranda 6 tane bar var ya mesele onladan 1 tanesini kaldırabiliyor muyuz
ÖRNEK adam ortadakini kaldırmış mesela
Hocam aynı yaştayız ben de 36 yaşındayımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu safhadan ileri gidemedim. Ne yaparsam yapayım hatayı telafi edemedim. Not supported Windows version diyor başka da bir şey demiyor. Forumu alt üst ettim ama halledemedim. Win7 64 bit kullanıyorum lütfen yardım edin. Zira telefonu birilerinin kafasına fırlatmak üzereyim. Özel mesajla msn'imi de verebilirim. Uzaktan yardımla falan halledebilirim diyen arkadaşlar varsa. Yaş aldı başını yürüdü anlamıyorum bu programların dilinden.
emin abi şu nokia ovi açılış resmi ve iphone killer'ı farklı resimlerle değiştirebilir miyiz biz? ama telefonu flaşlamadan cfw'yi yükledikten sonra.
Üstad eline sağlık yeni yükledim modunu. Güzel olmuş. 20 sayfayı göz gezdirdim ama bu soruna rastlayan göremedim. Ramblow yükledim Temizle deyince telefon restart atıyor. Sygic yükledim Onada "unexpexted error!" diyor bu konuda yapabileceğimiz birşey varmı?
bu arada imzam nasıl emin abi
Üstad eline sağlık yeni yükledim modunu. Güzel olmuş. 20 sayfayı göz gezdirdim ama bu soruna rastlayan göremedim. Ramblow yükledim Temizle deyince telefon restart atıyor. Sygic yükledim Onada "unexpexted error!" diyor bu konuda yapabileceğimiz birşey varmı?
Tamam ilk cevap mesajından sonra tekrar flash attım sygic düzeldi ama ramblow aynı herhalde ramblowdan. Sizin kullandığınız ramblowu buraya upload edebilirmisiniz rica etsem.
Çok soru sordum amayenisi ne zaman gelir? not: gayet memnunum cfwden ama merka işte
kardeşim çok güzel cfw fakat bir sorun var inşallah çözeriz internete girdiğimde saatin yanındaki 3g açık kalıyor bağlantı yöneticisinden kapatmak zorunda kalıom bu nasıl kendi kapanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?