silip tekrar yüklerim süper oyun yaa :) şarj bittide kapattım anca :) toggle seti yapmaz oldun
asigsasi Üye CouTFeeL' Alıntı: silip tekrar yüklerim süper oyun yaa şarj bittide kapattım anca Genişletmek için tıkla ... toggle seti yapmaz oldun
CouTFeeL' Alıntı: silip tekrar yüklerim süper oyun yaa şarj bittide kapattım anca Genişletmek için tıkla ... toggle seti yapmaz oldun
CouTFeeL Üye asigsasi' Alıntı: toggle seti yapmaz oldun Genişletmek için tıkla ... aklıma şekil gelmiyor yarın biraz düşünüp yaparım açığı kapatmaya çalışırım
asigsasi' Alıntı: toggle seti yapmaz oldun Genişletmek için tıkla ... aklıma şekil gelmiyor yarın biraz düşünüp yaparım açığı kapatmaya çalışırım
smh60 Üye 10 Tons desteği çekmiyor heralde - - - Eklendi - - - Yanlız oyuna girip sürümüne baktım 1.03
babiliyi1 Üye problem bendemi tam olarak bilmiyorum ama telefondan indirme problemi yaşıyorum - - - Eklendi - - - sorun opera miniden kaynaklanıyormuş mobileden indirdim çok teşekkürler
problem bendemi tam olarak bilmiyorum ama telefondan indirme problemi yaşıyorum - - - Eklendi - - - sorun opera miniden kaynaklanıyormuş mobileden indirdim çok teşekkürler
keys1903 Üye CouTFeeL' Alıntı: tuvalette oynamak için bu oyun süper oyun bitti bile son kutudayım Genişletmek için tıkla ... sende kac saat duruyorsan wc de
CouTFeeL' Alıntı: tuvalette oynamak için bu oyun süper oyun bitti bile son kutudayım Genişletmek için tıkla ... sende kac saat duruyorsan wc de
smh60 Üye MaxipmaN' Alıntı: oyun güzelde ses ayarlanmıyor yavaş çalısıyor Genişletmek için tıkla ... Bende gayet hızlı
MaxipmaN' Alıntı: oyun güzelde ses ayarlanmıyor yavaş çalısıyor Genişletmek için tıkla ... Bende gayet hızlı
smh60 Üye arslanla' Alıntı: Oyunu bitirdim... Genişletmek için tıkla ... Ben bitirmeye kıyamıyom malum oyun yok
arslanla' Alıntı: Oyunu bitirdim... Genişletmek için tıkla ... Ben bitirmeye kıyamıyom malum oyun yok