Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
100tl lik harç nereye yatırılacak
Sponsorlu Bağlantılar
cyber
Üye
Konu Sahibi
100tl lik harç nereye yatırılacak
arkadaşlar 100tl lik harcın nereye yatırılması gerekiyo
papakudioflu
Emekli Yönetici
maliye bakanligi yururluge giren kanun ile ilgili teblig yayinlayacak ondan sonra belli olur. Buyuk ihtimalle vergi dairelerine yatirilip alinan dekontla kayit yaptirilacak.
evet ya ne harcı... 100 tL haraçtan sonra harç mı çıkardılar bide
xPaSHax
Üye
konu yanlıs yere
güvercin
Üye
ben bu ayın beşinde yurtdışından aldığım tlfnun pasaport kaydı için evraklarımı verdim şu an onay bekliyor bu durumda benim harç yatırmam gerekmi sonuçta yayımlanmadan önce verdim evrakları
yavuzkaraca
Üye
gerekmiyor galiba .dediğin gibi sen önceden vermişsin evraklarını
ben bu ayın beşinde yurtdışından aldığım tlfnun pasaport kaydı için evraklarımı verdim şu an onay bekliyor bu durumda benim harç yatırmam gerekmi sonuçta yayımlanmadan önce verdim evrakları
ayin beşinde işlemlerini yaptiysan artik seni ilgilendiren bir durum yok ama bugune kadar kayit işleminin bitmiş olmasi gerekiyordu en fazla 4gun suruyor cunku
ayin beşinde işlemlerini yaptiysan artik seni ilgilendiren bir durum yok ama bugune kadar kayit işleminin bitmiş olmasi gerekiyordu en fazla 4gun suruyor cunku
zaten en gec bir ay icinde cihaz kapatiliyor. Ama işlemlerini yaptiysan kayit yaptirdigin yere git konuş bir iki ay şaka gibi ben ksyit yaptirdim iki gun sonra kontrol ettim kayitli gozukuyordu
mega2
Üye
beyler artık yurtdışından gelen telefonlardan harç almaya başladılar mı peki bu işlemler nasıl olucak bilgisi olan aydınlatabılır mi acaba?