100tl lik harç nereye yatırılacak

Sponsorlu Bağlantılar

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
100tl lik harç nereye yatırılacak
arkadaşlar 100tl lik harcın nereye yatırılması gerekiyo

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
maliye bakanligi yururluge giren kanun ile ilgili teblig yayinlayacak ondan sonra belli olur. Buyuk ihtimalle vergi dairelerine yatirilip alinan dekontla kayit yaptirilacak.

backwater

backwater

Üye
ne harcı telefon için harç mı çıktı bi de :D

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
yuh ya uğraştıracaklar anca

futbol123

futbol123

Üye
pasaport kaydımı diyosun?

xPaSHax

xPaSHax

Üye
konu yanlıs yere :d:

güvercin

güvercin

Üye
ben bu ayın beşinde yurtdışından aldığım tlfnun pasaport kaydı için evraklarımı verdim şu an onay bekliyor bu durumda benim harç yatırmam gerekmi sonuçta yayımlanmadan önce verdim evrakları

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
gerekmiyor galiba .dediğin gibi sen önceden vermişsin evraklarını

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben bu ayın beşinde yurtdışından aldığım tlfnun pasaport kaydı için evraklarımı verdim şu an onay bekliyor bu durumda benim harç yatırmam gerekmi sonuçta yayımlanmadan önce verdim evrakları

ayin beşinde işlemlerini yaptiysan artik seni ilgilendiren bir durum yok ama bugune kadar kayit işleminin bitmiş olmasi gerekiyordu en fazla 4gun suruyor cunku

güvercin

güvercin

Üye

ayin beşinde işlemlerini yaptiysan artik seni ilgilendiren bir durum yok ama bugune kadar kayit işleminin bitmiş olmasi gerekiyordu en fazla 4gun suruyor cunku

hadi ya bana 1-2 ay sürer dediler onaylanması bak şimdi içime kurt düştü sonra kapatmasınlar telefonu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hadi ya bana 1-2 ay sürer dediler onaylanması bak şimdi içime kurt düştü sonra kapatmasınlar telefonu

zaten en gec bir ay icinde cihaz kapatiliyor. Ama işlemlerini yaptiysan kayit yaptirdigin yere git konuş bir iki ay şaka gibi ben ksyit yaptirdim iki gun sonra kontrol ettim kayitli gozukuyordu

mega2

mega2

Üye
beyler artık yurtdışından gelen telefonlardan harç almaya başladılar mı peki bu işlemler nasıl olucak bilgisi olan aydınlatabılır mi acaba?