Telefon Tavsiyesi 1000tl telefon onerisi

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Bu genel sorun mu acaba? Kitkat'tan sonra pil süresini beceremediler herhalde.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
byAndroid

byAndroid

Üye
Gm 4g de lolipop tan Marshmallow a geçince pil daha iyi olmuştu beklemede hiç yemiyordu cihaz. Genelde ilk güncellemelerde sorun çıkıyor. Yama güncellemesi ile düzelir pil(beta Marshmallow a her hafta güncelleme geliyor bu haftaki güncelleme ile pil düzelmiş diyorlardı) . Telefonu alırsan eğer takıldığın merak ettiğin yer olursa yardımcı olurum

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: furyzer0 ve muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Gm 4g de lolipop tan Marshmallow a geçince pil daha iyi olmuştu beklemede hiç yemiyordu cihaz. Genelde ilk güncellemelerde sorun çıkıyor. Yama güncellemesi ile düzelir pil(beta Marshmallow a her hafta güncelleme geliyor bu haftaki güncelleme ile pil düzelmiş diyorlardı) . Telefonu alırsan eğer takıldığın merak ettiğin yer olursa yardımcı olurum

EyvAllah kardeşim zamanında beraber s3 mini kullanmıştık hayırlısı artık

• Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831
byAndroid

byAndroid

Üye
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve Silinen üye 2362831
falconn00

falconn00

Üye
EyvAllah kardeşim

Marshmallow çok mu iyi?
Bence iyi yani en son güncelleme sonuçta

o telefon nasıl ya ?
GM nin servis kötü diyorlar doğru mu ?

byAndroid

byAndroid

Üye
Bence iyi yani en son güncelleme sonuçta

o telefon nasıl ya ?
GM nin servis kötü diyorlar doğru mu ?
Malzeme kalitesi hariç iyi telefon. Servisten memnun olan da var olamayan da. Göreceli

falconn00

falconn00

Üye
hmm saolun

Invoke

Invoke

Üye
Stock Marshmallow'un pil sorunu yok. Lollipop'a göre bayağı iyi M. KK'ı aramadım ben hiç.
Mi4 bikaç ay önce ben de alıyordum az daha, 5 gelecek diye vazgeçtim. Bi de miui seviliyor ama bence çok da iyi değil çakma ios bir sürü lüzumsuz uygulamayla dolu ayrıca.

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo ve muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Stock Marshmallow'un pil sorunu yok. Lollipop'a göre bayağı iyi M. KK'ı aramadım ben hiç.
Mi4 bikaç ay önce ben de alıyordum az daha, 5 gelecek diye vazgeçtim. Bi de miui seviliyor ama bence çok da iyi değil çakma ios bir sürü lüzumsuz uygulamayla dolu ayrıca.
Bi devre dışı bırakmaya bakar

byAndroid

byAndroid

Üye
Yo gereksiz uygulama yok. İstersen de her türlü kaldırırsın

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve falconn00
Invoke

Invoke

Üye
Kaldırırım tabi. :D

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve Silinen üye 2362831
falconn00

falconn00

Üye
Dert değil. MIUI genel olarak beğenilen bir arayüz iken ben beğenmiyorum, diyerek kişisel fikrimi belirtmek istedim sadece. :D
hmm ben yanlış anladım kusura bakmayın hocam :D

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Beyler ben biraz araştırma yaptım 1000 tl ye kadar bi mi 4g bi de g2 benim s3 neo dan cok üstün diğerleri biraz batarya biraz kamera olarak iyi ama benim cihaz ne oyunlarda sıkıntıli ne de baska bir seyde üstüne cm12. 1 var çok güzel bence 5s dışında 1000 tl vermeye değmez ne dersiniz?

byAndroid

byAndroid

Üye
Yettiğini düşünüyorsan değiştirme. 5s in ne özelliği varmışta ona para veriliyor

• Beğen
Tepkiler: falconn00
falconn00

falconn00

Üye

Üst Alt