EyvAllah kardeşim zamanında beraber s3 mini kullanmıştık hayırlısı artıkGm 4g de lolipop tan Marshmallow a geçince pil daha iyi olmuştu beklemede hiç yemiyordu cihaz. Genelde ilk güncellemelerde sorun çıkıyor. Yama güncellemesi ile düzelir pil(beta Marshmallow a her hafta güncelleme geliyor bu haftaki güncelleme ile pil düzelmiş diyorlardı) . Telefonu alırsan eğer takıldığın merak ettiğin yer olursa yardımcı olurum
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen :] sıra mi 4 teEyvAllah kardeşim zamanında beraber s3 mini kullanmıştık hayırlısı artık
İnşAllahAynen :] sıra mi 4 te
Bence iyi yani en son güncelleme sonuçtaEyvAllah kardeşim
Marshmallow çok mu iyi?
o telefon nasıl ya ?Gm 4g de lolipop tan Marshmallow a geçince pil daha iyi olmuştu beklemede hiç yemiyordu cihaz. Genelde ilk güncellemelerde sorun çıkıyor. Yama güncellemesi ile düzelir pil(beta Marshmallow a her hafta güncelleme geliyor bu haftaki güncelleme ile pil düzelmiş diyorlardı) . Telefonu alırsan eğer takıldığın merak ettiğin yer olursa yardımcı olurum
Malzeme kalitesi hariç iyi telefon. Servisten memnun olan da var olamayan da. GöreceliBence iyi yani en son güncelleme sonuçta
o telefon nasıl ya ?
GM nin servis kötü diyorlar doğru mu ?
Bi devre dışı bırakmaya bakarStock Marshmallow'un pil sorunu yok. Lollipop'a göre bayağı iyi M. KK'ı aramadım ben hiç.
Mi4 bikaç ay önce ben de alıyordum az daha, 5 gelecek diye vazgeçtim. Bi de miui seviliyor ama bence çok da iyi değil çakma ios bir sürü lüzumsuz uygulamayla dolu ayrıca.
Bence deYo gereksiz uygulama yok. İstersen de her türlü kaldırırsın
ee neyin derdi bu![]()
![]()

hmm ben yanlış anladım kusura bakmayın hocamDert değil. MIUI genel olarak beğenilen bir arayüz iken ben beğenmiyorum, diyerek kişisel fikrimi belirtmek istedim sadece.![]()

güzel bir soru cevapları bekliyoruz...Yettiğini düşünüyorsan değiştirme. 5s in ne özelliği varmışta ona para veriliyor