Delta baktığına emin misin kardesim?Snapdragon 801 aynen ithalat garanti delta servisi bakıyor
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
G8 hepsiburada da yok galiba. Sony dusunmuyorum.Huawei G8 veya Xperia C5 Ultra al derim.
Bana da mi4 mantıklı geliyor.Snapdragon alırsan pil konusunu 2 kez düşün. Mi bulabilirsen mantıklı geliyo
Benimki delta servisli. Farklı firmayla anlaştıklarını düşünmüyorum. Yinede kafanda soru işareti varsa hepsiburada ya sorabilirsinDelta baktığına emin misin kardesim?
G8 hepsiburada da yok galiba. Sony dusunmuyorum.
Bana da mi4 mantıklı geliyor.
EyvAllah kardesim peki kitkatta stabil mi yoksa guncelleme yapmak mi lazimBenimki delta servisli. Farklı firmayla anlaştıklarını düşünmüyorum. Yinede kafanda soru işareti varsa hepsiburada ya sorabilirsin
O android one kapsamında değil kiGM 5 Plus al, 2 yıl kafan rahat olsun.
Nasıl yaniAndroid One 2 kapsamında
Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hepsiburadadakinden farkı var mi?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bir bak derim...![]()
o sayfaya bakmadımHepsiburadadakinden farkı var mi?
sadece n11 e bakmıştım 
Oyun cok oynamam sadece onu sorarken eger oyunlari kasmazsa cihaz performanslidir mantigi ile sordumo sayfaya bakmadımsadece n11 e bakmıştım
oyun oynayacaksan 3080mAh az değil mi ?
hmm anladım o zaman iyi bir seçim olabilirOyun cok oynamam sadece onu sorarken eger oyunlari kasmazsa cihaz performanslidir mantigi ile sordum

marshmallow'un nesinden şiakyetçiler ? (nasıl bir performansmış buKitkat gayet stabil. Beta Marshmallow un da pil performansından şikayetçiler.
)EyvAllah kardeşimKitkat gayet stabil. Beta Marshmallow un da pil performansından şikayetçiler.
Marshmallow çok mu iyi?marshmallow'un nesinden şiakyetçiler ? (nasıl bir performansmış bu)