0MG90
Üye
Aslında bazı kötü yönleri dışında bu fiyata en iyisi hala mesela müzik indirmek belge alıp göndermek sorun vs. Ama çok stabil kullanımı baya zevkli 4s ten biliyorumYettiğini düşünüyorsan değiştirme. 5s in ne özelliği varmışta ona para veriliyor
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seneye mi öbür sene mi?5S seneye son güncellemesini alacak. Neden hala o telefon alınıyor anlamıyorum.
İşte bütçe el vermiyor o kadarBence iPhone alınacak ise SE almayı tavsiye ederim(kendi fikirim).
iPhone 5 bu sene son güncellemesini alacak. Seneye 5S son güncellemesini alacak.Aslında bazı kötü yönleri dışında bu fiyata en iyisi hala mesela müzik indirmek belge alıp göndermek sorun vs. Ama çok stabil kullanımı baya zevkli 4s ten biliyorum
Seneye mi öbür sene mi?
İşte bütçe el vermiyor o kadar
Zaten mahvettileriPhone 5 bu sene son güncellemesini alacak. Seneye 5S son güncellemesini alacak.
4S'e de iOS 9 verdiler ondan karıştı ortalık
Alınmaz o da son güncellemesini alır bu seneBeyler g3 için ne düşünüyorsunuz?
hiç bulaşma derimBeyler g3 için ne düşünüyorsunuz?
Xiaomi beni tedirgin ediyor kardeşim yahiç bulaşma derim
@bozkirdangelen hocam bana bazı sorular sormuştunuz ya hani, arkadaşa da sorar mısınız ?
ben soracaktım da alıntı yapmış gibi hissettim kusura bakmayın
G3 nasıl bir şey ise çok kolay ısınıyor.
Xiaomi Mi4 den vazmı geçtiniz hocam ?
Marshmallow da kalsa kötü olmaz benceAlınmaz o da son güncellemesini alır bu sene
Hatta N güncellemesini almayabilir
Marshmallow da nasıl acaba?Kasma sorunu var diye biliyorum
Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lenovo vibe p1 beni tatmin etti şahsen (daha almadım ama olsunXiaomi beni tedirgin ediyor kardeşim ya
Marshmallow da kalsa kötü olmaz bence
Marshmallow da nasıl acaba?
Güncelleme almayacak bi cihaza para verilir mi?Xiaomi beni tedirgin ediyor kardeşim ya
Marshmallow da kalsa kötü olmaz bence
Marshmallow da nasıl acaba?
Androidde alsa da iki güncelleme oluyor genelde iphone değil bunlar sen karıştırdin DGüncelleme almayacak bi cihaza para verilir mi?
Androidde alsa da iki güncelleme oluyor genelde iphone değil bunlar sen karıştırdin DGüncelleme almayacak bi cihaza para verilir mi?
BakayımLenovo vibe p1 beni tatmin etti şahsen (daha almadım ama olsun) yani bataryası çok güzel yorumları okudum bazı sitelerde 1-2 kişi kameraan şikayet ediyorlar sadece...
Şehir merkezinde(hangi şehirde yaşıyorsanız tabi ki ) Vatan'a uğrayın derim ordan bir inceleyin isterseniz....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bir bakın derim
Sony daha fazla güncelleme veriyor amaAndroidde alsa da iki güncelleme oluyor genelde iphone değil bunlar sen karıştırdin D
Androidde alsa da iki güncelleme oluyor genelde iphone değil bunlar sen karıştırdin D
Sony sayma onun dışında aman aman yok bi de fe işte son zamanzamanlarda android one durumu varSony daha fazla güncelleme veriyor amaZ2 4.4.2 ile çıktı 4.4.4, 5.0, 5.0.1, 5.1.1 ve 6.0.1 aldık Hata düzeltme güncellemeleri de cabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?