Telefon Tavsiyesi 1000 TL'ye kadar android işletim sistemlii telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

ozera01

Üye
    Konu Sahibi
1000 TL'ye kadar android işletim sistemlii telefon tavsiyesi
Arkadaşlar 1000 tl bütçem var ağırlıklı olarak oyun ve internetten film-dizi izlemek için alıcam bu telefonu.Hangi telefonu almalıyım.En kısa zamanda alacağım için cevaplarınız bekliyorum.

seyamkk

seyamkk

Üye
General mobile discovery

• Beğen
Tepkiler: achambo

MaxipmaN

Üye
android işlemci değil kardeşim işletim sistemi

LimePie

LimePie

Üye
gm discovery al fiyatıda uygun 600 kağıt :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Android : işlemci(cpu) değildir. Android bir işletim (os) sistemidir

işletim sistemlerinde örnek: symbian, Meego, maemo , tizen , sailfish , wp8 , android.

Telefon önerisine gelince. Biraz daha üzerine eklersen Nexus 4 diyeceğim.
Yoksa f/p telefonu olmaya aday olan Gm Discovery modelini alırsanız pişman olmazsınız.

ozera01

Üye
    Konu Sahibi
Android işlemci??? Kaç çekirdekli , kaç bit olsun (64 bit tavsiye ederim).

Arkadaşım önce öğren. Android : işlemci(cpu) değildir. Android bir işletim (os) sistemidir

işletim sistemlerinde örnek: symbian, Meego, maemo , tizen , sailfish , wp8 , android.

Telefon önerisine gelince. Biraz daha üzerine eklersen Nexus 4 diyeceğim.
Yoksa f/p telefonu olmaya aday olan Gm Discovery modelini alırsanız pişman olmazsınız.

Androidin işlemci olmadığını işletim sistemi oldugunu biliyorum.Yanlışlıkla ve hiç okumadan hızla yazdığım için yanlış oldu.neyse tavsiyeniz için teşekkür ederim şu an nokia 603 kullanıyorum oyun bulamadığım ve internetten film izleğebileceğim site olmadığı için android işletim sistemli bir telefon istedim.GM Discovery fiyatı çok uygun tam aradığım özellikler ama 1000tl'ye kadar bütçem oldugu için daha iyisi varsa alabilirim.Tekrar teşekkürler

Invoke

Invoke

Üye
Androidin işlemci olmadığını işletim sistemi oldugunu biliyorum.Yanlışlıkla ve hiç okumadan hızla yazdığım için yanlış oldu.neyse tavsiyeniz için teşekkür ederim şu an nokia 603 kullanıyorum oyun bulamadığım ve internetten film izleğebileceğim site olmadığı için android işletim sistemli bir telefon istedim.GM Discovery fiyatı çok uygun tam aradığım özellikler ama 1000tl'ye kadar bütçem oldugu için daha iyisi varsa alabilirim.Tekrar teşekkürler

Daha iyisi yok, normalde o özellikler 1,700ü filan bulur :D

- - - Eklendi - - -

Üstüne çıkarsan Nexus4 googleın teli.
Çıkamıyorsan al GM Discoveryi 400liranda cebinde kalır, hem emin ol pişman olmazsın, 603den geçince büyük bir değişiklik yaşayacaksın =)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
GM Discovery:good:

1200TL'yi geçebilirim derseniz daha iyisini buluruz

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
ben sana mükkemmeli keşfet-meni öneriyorum:oke::)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Gm Discovery almanızı halen ısrarla tavsiye ediyorum. Paranız cebinizde kalır. Normalde bu tarz donanıma sahip telefonlar 900 liradan aşağı satış fiyatına gelmez.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Arkadaslar bilmiyor olabilir dalga gecmeyin lutfen, dalga gecmek.yerine yardimci olalim arkadasimiza, kimse anasinin karninda ogrenmedi sonucta. Telefon onerisine gelince s2 veya galaxy nexus almani tavsiye ederim.

ozera01

Üye
    Konu Sahibi
Discovery bana da çok cazip geldi Hızlıal ve Hepsiburada'da 600 tl ama 10.07 tarihinde gelecekmiş şu an ön sipariş alıyorlar.Hızlıal'da mavi renklisi stoklarda var ama ben siyah tercih ettiğim için biraz beklicem heralde.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
Arkadaşlar 1000 tl bütçem var ağırlıklı olarak oyun ve internetten film-dizi izlemek için alıcam bu telefonu.Hangi telefonu almalıyım.En kısa zamanda alacağım için cevaplarınız bekliyorum.

bulursan s3 general mobile filan alma çok kötü yan sanayi onlar

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
ANIL

ANIL

Admin
Bazı mesajlar düzenlendi bazıları silindi. Konu başlığı uygun hale getirildi. Yorumlarınıza dikkat edin lütfen. İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
bulursan s3 general mobile filan alma çok kötü yan sanayi onlar

Dikkat ediyorum da her mesajında aynı telefonu kötülüyorsun. Sormak isterim sana; telefonu hiç eline aldın mı? Yanlış anlaşılmasın kavga çıkarmak değil amacım. Neyi kötü mesela telefonun? Ne kusurunu gördün?

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
siz bazılarına bakmayın.O kadar para verdiği telefondan daha iyisini 600tl ye görünce ne yapacağını şaşırdı.iyi tel olmasaydı donanimhaber yılın telefonu seçmezdi herhalde

Üst Alt