Tavsiye 1000 tl ye telefon önerisi

Bencede nexus 5 derim ama lumianın tadınada çok bakmak istiyorum

Tepkiler: Invoke ve Aybin.Kilic
Bencede nexus 5 derim ama lumianın tadınada çok bakmak istiyorum
İlk başta androidi ararsın ama sonra alışınca aksiyon heyecan tavan yapar. (Wp bölümünde wp10 konularına , denim güncellemesine bakman yeterli). Wp nin verdiği hazzı diğer işletim sistemlerinde bulamazsın

Tepkiler: B.A.R.O.N
Android ios stabilize için uğraşıyor. Bizler yenilikler için bekliyoruz. Wp 10 tp biraz otursun , betaya geçeceğim. Şimdilik wp 8.1 + Denim kullanıyorum
Abi iOS zaten stabil? iOS telefonlar oyun ve chat telefonları gibi oldu zaten haksız miyim?

Tepkiler: Aybin.Kilic
Abi iOS zaten stabil? iOS telefonlar oyun ve chat telefonları gibi oldu zaten haksız miyim?
İp4s e ios 8 ve üzeri kur o zaman dediğimi anlarsın.
İos beni hiç cezbetmedi şu zamana kadar. Gerek fiyatlarının uçuk olması , gerek kısıtlamaları (Bluetooth, itunes vs).
Android bir kaç denememde hayal kırıklığı oldu. O dönemde 620 aldım. Halen kullanıyorum. Başka bir telefon olsaydı direkt hurda olmuştu

4s öyle bende denedim. 7 dede stabil değildi ki zaten. 5 te öyle olur. Samsung'a döndü apple da :P eskiyeni kastırıyor

Huawei ascend g7 5 MP şelfi kamerası 13 MP arka kamera sağlam bi kasa ve bütün telefonların önünde bi batarya ekran full parlak 5 saat Wi-Fi full mobil veri 2 saat .akıcı bi arayüz 64 bit işlemci andro 5.0 güncelleme kesin gibi
FP telefonu 950 lira civarında 890 alanında duydum

Konu Sahibi
ben en iyisi lumialara bakıyım sağolun bu arada

Nexus 5, Lumia 1320
Lumia 1320 kamera konusunda maalesef yetersiz. Ön kamera şaka gibi. 0.9 mp. Arka kamera 5 mp. Ha pil ve büyük ekran avantajı ile alınabilirliği var derim. 1000 tl verene kadar ikinci elden 1520 bakarım daha iyi bir tercih olur.

Tepkiler: ByEmre221
    Konu Sahibi
Ben ara ara bakıyorum lumianın tadına ama bir lollipop kadar tatlı değil.
neden merak ettim şimdi ha
olabilir temiz 2. El lumia 1520 nerden bulabilirim bulsam iyi olurdu biraz daha zorlayıp alabilirdim

Tatsız yapmış microsoft.

Neye göre tatsız. Karolar bana daha güzel gelirken bazılarına da güzel gelmiyor.
Sistemle oynayan adama wp kolay kolay önermeyiz
Konuya dönersek Wp 10 gelince bayağı bir değişiklik olacaktır. Kaldı ki android 4-5 ana güncelleme ve bir o kadar da ara güncelleme ile bu hale geldi.
Wp ise şimdilik 1 ana güncelleme aldı (wp8.1).
Black , Cyan , denim olmak üzere 3 ara güncellemesi var. O yüzden wp geleceği açık bir işletim sistemi. Hiç ağır eleştiri yapmaya gerek yok bence. Sistemi savunduğum kadar yeri geldiğinde eleştirisini de yaparım.

Tepkiler: ByEmre221