ByEmre221
Üye
-
Konu Sahibi
-
Cihazın 8 çekirdek olması her işlemde 8 çekirdeğin aktif olduğu anlamına gelmiyor. Genelde bu tür işlemciler asenkronize çalıştıkları için enerji tasarrufu yaparlar.Discovery 2 dicem ama ondada 8 cekirdek gereksiz ben hep güç tasarrufu açık kullanıyorum güç tasarrufu kapalı olursa hem pil hemde ısınıyor ama performans farketmiyor
O bütçe ile Samsung onermemarkadaşlar samsung dan önerebilceğiniz telefon varmı max 1000 tl
lumia ??O bütçe ile Samsung onermem
lumia 735 ? Olur mu sizce gzel cihaz mılumia ??
Cihazın 8 çekirdek olması her işlemde 8 çekirdeğin aktif olduğu anlamına gelmiyor. Genelde bu tür işlemciler asenkronize çalıştıkları için enerji tasarrufu yaparlar.
Stabilite yazmadım. Ayrıca stabiliteyi sadece işlemciye yıkmak da çok doğru değil. İşletim sistemine de bağlı. Optimize olmalı , ayrıca hafif bir arayüz olmalı. Yoksa isterse SnapDragon 810 olsun , yine stabil olmaz. Son olarak da şunu söyleyeyim. Mtk işlemcilerin tekil çekirdek performansları düşük. Gerçi çoklu çekirdekleri de pek bi işe yaramıyor ama neyse.Kesin çok iyi sağlamışlardır stabiliteyi. (!)
Stabilite yazmadım. Ayrıca stabiliteyi sadece işlemciye yıkmak da çok doğru değil. İşletim sistemine de bağlı. Optimize olmalı , ayrıca hafif bir arayüz olmalı. Yoksa isterse SnapDragon 810 olsun , yine stabil olmaz. Son olarak da şunu söyleyeyim. Mtk işlemcilerin tekil çekirdek performansları düşük. Gerçi çoklu çekirdekleri de pek bi işe yaramıyor ama neyse.
Sana bir şey demiyorum hacı, tamamen katılıyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?