Telefon Tavsiyesi 1000 tl telefon tavsiyesi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sniper_99

sniper_99

Üye
    Konu Sahibi
1000 tl telefon tavsiyesi!
Arkadaşlar bu konunun benzerlerinin olduğunu gördüm fakat çok önceden açılmış konular.
Ben yeni modellerden arıyorum. aradığım telde 3g önde de kamera olması radyo olması dokunmatik olması hızlı olması ve oyun açısından geniş ve kullanılabilir olması benim için önemli 1 aya kadar almayı düşünüyorum. tek başıma bu işin altından kalkamıyorum lütfen bi zahmet yardım edin. marka önemli değil iyi olsun yeter.:aman2:

Starsley

Arkadaşım aradığın özelliklere sahip bu fiyata n8 var oyun için 3D grafik hızlandırıcı openGL arayüzüne sahip kamera zaten ortada nokishoplarda 1000 tlye bulabilirsin.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
N8'den daha mantıklı telefon bilmiyorum bu fiyata.

franzliszt

franzliszt

Üye
n8 al birtane bencede :)

STaT!C

STaT!C

Üye
N8 Derim Bir Tane de Ben Alıcam :oke:

clarsa

clarsa

Üye
n900 ün fiyatını bilmiyorum tam olarak ama o civardaysa

c7-n8-n900 yada wawe 2

Utku

Utku

Üye
c7 al n8 1150 tl

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Utku

Utku

Üye
:aha:samsunda 1150 1200 e bile var

Starsley

Garantisi önemli kvk yada genpa 1100 den aşağı bulamazsın

Hooligan™

Hooligan™

Üye
N8 kral telofon havandan geçilmez

mami24

mami24

Üye
arkadaşım tukcellde çalışıyorum o telefona o para verilmez yazılımı çöpten beter donmalar v.s işlemci hızı filan düşük bi kamera koymuşlar millet tav oluyo

STaT!C

STaT!C

Üye
arkadaşım tukcellde çalışıyorum o telefona o para verilmez yazılımı çöpten beter donmalar v.s işlemci hızı filan düşük bi kamera koymuşlar millet tav oluyo

Kullanımına bağlı önüne gelen programı flan yüklersen olacağı belli birşey. Telefona şu ana kadar donma nedeniyle reset dahi atmadım. :oke:

mami24

mami24

Üye
hocam bekle illaki olcak geçenlerd sattım açıp müşterinin rehberini kopyalıyodum bi ara dondu dua ediyodum rezil olmıyım diye gerisini sen düşün
ama parasını hakeden bir cihaz değil

Ocean258

Ocean258

Üye
hiç okadar para vermene gerek yok Lg optımus black'e bi bakmanı tavsıye ederım. ben aldım cok memnumum. android 2.2 froyo yuklu, tasarımı,hızı ve şarj süresi gayet ıyı. ekran kalitesi ve parlaklıgındanda cok memnumum piyasada en iyi smartphone'lardan bitanesi bence.. fiyat olarakta içerik olarakta..

fireman87

fireman87

Üye
Ön kameraya önem veriyosan o zaman sana tavsiyem optimus black olur, 2mp ön kamerası var tasarım olarakta kalınlığı ağırlığı felan iyi, 1000 liranında altında fiyatı.. Fiyatına göre çok iyi smartphone diyebilirim. Eğer alabiliyorsan kaçırma :oke:

technoshark

technoshark

Üye
Lg optimus black iyi güzelde arkadaş radyo sormuş :S bilgiğim kadarıyla optimus blackte radyo yok ! yalnız online olarak radyo programları sayesinde dinlendiğini biliyorum .. ki arkadaş radyocu bir insan ise :) tercih sebebi olmaz herhalde .. ama radyoyu pek kullanmıyorsa vazgeçilmezi olucaktır.

__xXx__

__xXx__

Üye
bencde n8 al rahat et kafan bulanmasın android le vs

Ocean258

Ocean258

Üye
google markette uygulaması var radyonun ordan ındırebılr bende var..

regreg1950

Üye
X10 al derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt