Bİ kaç yazdığınız modele baktımda tam olarak istediğim telefon yok aralarında WP düşünmüyorum . Para eklersem zaten aklımda bi telefon var da eklemeyi düşünmüyorum. 5.5 lik telefon önermeyin arkadaşlar cebe neyim sığmıyor sıkıntı ele oturan lazım bana. Klavyedeki elleriniz dert görmesin bu arada

gardaş git s3 neo al o zaman sıfırı halen var ben suan kullanıyorumBİ kaç yazdığınız modele baktımda tam olarak istediğim telefon yok aralarında WP düşünmüyorum . Para eklersem zaten aklımda bi telefon var da eklemeyi düşünmüyorum. 5.5 lik telefon önermeyin arkadaşlar cebe neyim sığmıyor sıkıntı ele oturan lazım bana. Klavyedeki elleriniz dert görmesin bu arada
yok ya hafıza sorun değil. Aynen dediğin gibi her cihazı eziyor ve kasa kalitesi , güncelleme vs. çok iyi telefon bakalım.Hafıza sorun olmayacaksa mi4 rahat eziyor bu civardaki telefonları gm5 plus da olabilir diyecektim 5.5 büyük demişsin

Herşeyi güzeldi gram kasma takılma yaşamadım lakin kasa kalitesi berbat ötesi ve bu yüzden garantilik bi sorun oldu . Soğudum telden.xiaomi mi4 güzel seçim olur gm 4g yi neden sattınız acaba
baktım onlarada büyük telefonlar . sorun yok benim için hafıza yeterli 16 işimi görür. Sorun yaşayanda yok herkes memnun telefondan kronik sorun vs hiç uğraşamam vallaMi4 alma bence. SD kart yok sıkıntı çıkarır.
Ben C5 Ultra önerecektim ama büyük ekran istemiyormuşsun. Xperia M5, G3, Vibe X2 veya Z2, Desire 816, Desire 820 olabilir. Bence HTC'lere bir bak.
öyle yapıcam inşallahXioami Mi 4 4G düşünmeden al kullan. Nasıl olsa hafıza da sorun değil diyorsun hiç cihaz arama ver siparişi gelsin.![]()