Telefon Tavsiyesi 1000 Tl Tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
1000 Tl Tavsiye
Evet sevgili forumdaşlar . Elimdeki cihazı sattım ve yeni arayışlara girdim . 1000 Tl bütce var diyelim . Her türlü telefon tavsiyesine açığım . Siz yazın ben değerlendirip uygun olmayanları eleyeceğim . Teşekkürler.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
1320 640 XL S4 Yada Diğer Çin Malı Cihazlar

JustWatch34

JustWatch34

Üye
lg g2,Samsung galaxy s4,Zenfone 2 lazer,Turkcell T60 ,Vodofone smart 6,Sony xperia M4 aqua,Dooge x5 Pro,Fly ıq4511 Quantum

savaza

savaza

Üye
üste ekle g3 al

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Bİ kaç yazdığınız modele baktımda tam olarak istediğim telefon yok aralarında WP düşünmüyorum . Para eklersem zaten aklımda bi telefon var da eklemeyi düşünmüyorum. 5.5 lik telefon önermeyin arkadaşlar cebe neyim sığmıyor sıkıntı ele oturan lazım bana. Klavyedeki elleriniz dert görmesin bu arada

JustWatch34

JustWatch34

Üye
Bİ kaç yazdığınız modele baktımda tam olarak istediğim telefon yok aralarında WP düşünmüyorum . Para eklersem zaten aklımda bi telefon var da eklemeyi düşünmüyorum. 5.5 lik telefon önermeyin arkadaşlar cebe neyim sığmıyor sıkıntı ele oturan lazım bana. Klavyedeki elleriniz dert görmesin bu arada
:rica:

savaza

savaza

Üye
gardaş git s3 neo al o zaman sıfırı halen var ben suan kullanıyorum
haa birde şuna bak bunda 5.5 g de var

biltek

biltek

Üye
samsung j7 - teknosa da 999 TL

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
yine kafamda oturan model olmadı xiaomi mi4 alacak gibiyim

smh60

smh60

Üye
Hafıza sorun olmayacaksa mi4 rahat eziyor bu civardaki telefonları gm5 plus da olabilir diyecektim 5.5 büyük demişsin

phasan

phasan

Üye
Son Xperia M4 agua olabilir

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
samsung galaxy j5 mantıklı bir seçim olabilir veya ikinci el 64gb iphone 5s de olabilir.

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza sorun olmayacaksa mi4 rahat eziyor bu civardaki telefonları gm5 plus da olabilir diyecektim 5.5 büyük demişsin
yok ya hafıza sorun değil. Aynen dediğin gibi her cihazı eziyor ve kasa kalitesi , güncelleme vs. çok iyi telefon bakalım.
gm5 plusta iyi gelecek de cebime batacak telefonla gezmek istemiyorum :D

yeumyang

yeumyang

Moderator
xiaomi mi4 güzel seçim olur gm 4g yi neden sattınız acaba

0MG90

0MG90

Üye
Mi4 alma bence. SD kart yok sıkıntı çıkarır.
Ben C5 Ultra önerecektim ama büyük ekran istemiyormuşsun. Xperia M5, G3, Vibe X2 veya Z2, Desire 816, Desire 820 olabilir. Bence HTC'lere bir bak.

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
xiaomi mi4 güzel seçim olur gm 4g yi neden sattınız acaba
Herşeyi güzeldi gram kasma takılma yaşamadım lakin kasa kalitesi berbat ötesi ve bu yüzden garantilik bi sorun oldu . Soğudum telden.
Mi4 alma bence. SD kart yok sıkıntı çıkarır.
Ben C5 Ultra önerecektim ama büyük ekran istemiyormuşsun. Xperia M5, G3, Vibe X2 veya Z2, Desire 816, Desire 820 olabilir. Bence HTC'lere bir bak.
baktım onlarada büyük telefonlar . sorun yok benim için hafıza yeterli 16 işimi görür. Sorun yaşayanda yok herkes memnun telefondan kronik sorun vs hiç uğraşamam valla

MaxipmaN

Üye
S4ü gecen sene 800e a101 satıyordu. 1000 lira verilip alınacak cihaz değil artık

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
yok ya s4 hayatta işim olmaz :D gm 4 den sonra düşüş yaşarım ben onla :D Level atlamak lazım

Sarangni

Sarangni

Üye
Xioami Mi 4 4G düşünmeden al kullan. Nasıl olsa hafıza da sorun değil diyorsun hiç cihaz arama ver siparişi gelsin. :D

• Beğen
Tepkiler: byAndroid

Üst Alt