4MaGuS
Üye
-
Konu Sahibi
-
vatan computer'a geldi zaten gidip incelmek lazım bakalım ancak fiyatı biraz daha düşse iyi olur bildiginiz bir kampanya yapan bir yer falan varmı acabaher duyduğuna inanma dostum o kıyaslama sitesine bakarak telefon alma çok yanlış bilgi var lumia 820 ile 920 aynı donanımı kullanıyor 21 aralık ta avea da bekle inceleme yap ondan sonra karar ver derim
telefonu oyun için almıyorum zaten o yüzden o konu pek ilğim yokOyun sıkıntısı var mağaza yeni.Onun dışında Lumia 920 , S III'ten üstün bir cihaz kim ne derse desin.
ben görsellik olarak sormuyorum işlem yaparken takılma varmı sistemde falan veya bir tarafında çatlak falan sağlam mı falan böyle şöyler yani onun dışında o kadar detaya girmiyorum zaten telefon alırken bunlara dikket etmek yeterli bence gerisi kullan kişiye kalmış şeylerHız , kamera , stabilite , ekran kalitesi , City Lens , Ses.
- - - Eklendi - - -
Ayrıca artık böyle boş muhabbetlerden sıkıldım şimdi yok S III'ün şurası iyi burası iyi yazma hep aynı mevzular uzatma.
vatan computer'a geldi zaten gidip incelmek lazım bakalım ancak fiyatı biraz daha düşse iyi olur bildiginiz bir kampanya yapan bir yer falan varmı acaba
- - - Eklendi - - -
telefonu oyun için almıyorum zaten o yüzden o konu pek ilğim yok
- - - Eklendi - - -
ben görsellik olarak sormuyorum işlem yaparken takılma varmı sistemde falan veya bir tarafında çatlak falan sağlam mı falan böyle şöyler yani onun dışında o kadar detaya girmiyorum zaten telefon alırken bunlara dikket etmek yeterli bence gerisi kullan kişiye kalmış şeyler
neyse kardeş yardımcı olduğun için teşekkürler
Farkındaysan benim anlattığım şeyleri görsellikle ilgisi yoktu ve senin aradığın şeyler.
xperia p nasıl bir telefon biraz bilgi verebilirmisinxperia p ya da lumia 820 öneririm o paraya
ben yine 820 kayıyorum neyse o zaman ben onu biraz daha araştırıp kampanyalı şekilde buldum alayım o beni baya idare edergencler sakin olun olay ne bilmiyorum ama l920 android olsa ve ona uygun islemci olsa dusunmeden nokia alirim bu bir gercek samsungun yuzume bakmam , android olmagi icin belli basli seylerde l920 ustun ama diger turlu s3 ve ya onex+ derim , olay 820 dersen o seviyede uyguluma cok takmazsan 820
vatan computer'a geldi zaten gidip incelmek lazım bakalım ancak fiyatı biraz daha düşse iyi olur bildiginiz bir kampanya yapan bir yer falan varmı acaba
- - - Eklendi - - -
telefonu oyun için almıyorum zaten o yüzden o konu pek ilğim yok
- - - Eklendi - - -
ben görsellik olarak sormuyorum işlem yaparken takılma varmı sistemde falan veya bir tarafında çatlak falan sağlam mı falan böyle şöyler yani onun dışında o kadar detaya girmiyorum zaten telefon alırken bunlara dikket etmek yeterli bence gerisi kullan kişiye kalmış şeyler
aslında kanada dan gelen bir kişi varda oda 4s getirecek arkadaşa ona rica edip bende getittirsemde ıphone daha önce hiç kullanmaıdgım için değişik geliyor bu arada kanada 900tl civarındamıymış ne arkadaş öyle söylemişti2. El yurtdışı 4s çekebilirsin çok az bi miktar daha ekleyip
özellikleri hakkında detaylı bilgi varmı varsa paylaşırmısınArkadaşım biraz bekle. Nokia Lumia 620 gelecek piyasaya. Fiyat / performans cihazı olmaya aday. Benim de hedefimde o cihaz olacak
memlekete gidince bakıcam zaten heryeri dolaşacam bakalım 1 ay sonra piyasalarda ucuzlar biraz olsunAndroid istersen mediamark 889 tl ye nexus veriyor tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?