Mi 4 al Windows 10 yükle
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
oha öyle birşey var mı her androidde oluyo mu :PMi 4 e özel. Ama Windows tan halt olmazoha öyle birşey var mı her androidde oluyo mu :P
ablam kullanıyor çok iyi cihaz gerek ekran kamera ama ben yinede samsung istemiyorum sony veya başka markalar olabilirSamsung Galaxy Note 4'u tavsiye ederim.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende de senin dediğine katılıyorum uygulamalar güncel olursa süper , 640Xl neden almak istiyorsunHocam windows iyi bence bak şuan bende telefon bakıyorum 640xl acayip gözüme takılıyor. Almak istiyorum wp 10 geldi evet bu telefon daha güncel kalıcak red stone güncellemesi de alıcak yakında stabil sürüm alır diye düşünüyorum şuanlık sıkıntı yok deniyo cihazda w 10 la daha güzel olmuş kişisel açıdan kamerası iyi diyorlar gerçekten ama ön kamerayı bilmiyorum batarya iyimiş benim tek kafama takılan soru şu whatsaap facebook instagram android ve iostaki gibi güncel sürümlermi yani arama yapılıyomu görüntülü görüşme oluyomu bunlar sorun bende oyun felan sıkıntı değil
kamera mı ? Bence s7 ve 6s den daha iyi çekim yapıyor bazı fotoğraflar da da eşit bence bakmana gerek yok benim tek sıkıntım snapdragon810 işlemci duyduğuma göre sıkıntılı çabuk ısınan ve şarj konusunda fazla iyi olmayan bir işlemciymiş öylemi gerçektenHocam android ve ios kullandım 2 platformuda ama artık wp geçmek istiyorum ark kullanıyodu aldım elime gerçekten hoş olmuş w 10 la beraber zaten stabil bir telefon ki 5.7 inc ekran tam benim istedğim ekran kamerası önemli benim için kamera konusunda bilgisi olan yada görseli olan varsa koyabilir zaten yeni çıkan bir cihaz güncelleme alır.
sd810 ısındığı için 950 alıcam galiba neyse internette videolar var bakabilirsinAynen hocam 810 ısınan bir işlemci bunuda herkes kabul etmiştir. Zaten kime sorarsan sor öyledir. Zaten snapdragonda farkında 810 çıktıktan sonra hemen 820 çıkardılar bak o yıldan sonraki telefonlara hepsi 820 kullanır bi sanırsam z5 810 kullanıyor. Sen nerden biliyosun daha iyi çekim yaptığını ?
ben z2 den z5 e zorunlu geçtim ısınma da artış görmedim şu sıcaklarda ısınmayan telefon bile sıcacık zaten güncellemede dediğin gibi çok rahat görür bence android 9 uEvet Z serisi artık bitti ama Z5 rahat Android 9'u görür. Sony alınca güncelleme konusunda rahat olacaksın.
Xperia Z5 serisi kullananlara sormak lazım.
@kralberk13 @zencibitc
ve ısınınca herhangi bir performans düşüşü yaşamadım ağır oyunlar oynamıyorum zatenben z2 den z5 e zorunlu geçtim ısınma da artış görmedim şu sıcaklarda ısınmayan telefon bile sıcacık zaten güncellemede dediğin gibi çok rahat görür bence android 9 u
modern combat 5-4 veya asphalt 8 yüklüyüp test yapar mısın z5 eben z2 den z5 e zorunlu geçtim ısınma da artış görmedim şu sıcaklarda ısınmayan telefon bile sıcacık zaten güncellemede dediğin gibi çok rahat görür bence android 9 u
ve ısınınca herhangi bir performans düşüşü yaşamadım ağır oyunlar oynamıyorum zaten