Telefon Tavsiyesi 1000-2000tl Telefon Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
byAndroid

byAndroid

Üye
Snapdragon 650 daha iyi ama o kadar para da etmez yani

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: furyzer0

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şimdi 950xl ın kullanıcı yorumlarını okudum bazısı telefon çok iyi ama uygulama mağazası kötü diyo bazılarıda o kadar da kötü değil diyo birde bir haber okudum microsoft telefon payı çok düşmüş telefon işinden çekilirse telefon elimde patlasın stemiyorum bir yandan almayı istiyorum bir yandan da istemiyorum yardım edin bu me yavv

byAndroid

byAndroid

Üye
Mi 4 al Windows 10 yükle :D

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: lazye
csbaz

csbaz

Üye
Samsung Galaxy Note 4'u tavsiye ederim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note 4'u tavsiye ederim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ablam kullanıyor çok iyi cihaz gerek ekran kamera ama ben yinede samsung istemiyorum sony veya başka markalar olabilir

berfo98

berfo98

Üye
Hocam windows iyi bence bak şuan bende telefon bakıyorum 640xl acayip gözüme takılıyor. Almak istiyorum wp 10 geldi evet bu telefon daha güncel kalıcak red stone güncellemesi de alıcak yakında stabil sürüm alır diye düşünüyorum şuanlık sıkıntı yok deniyo cihazda w 10 la daha güzel olmuş kişisel açıdan kamerası iyi diyorlar gerçekten ama ön kamerayı bilmiyorum batarya iyimiş benim tek kafama takılan soru şu whatsaap facebook instagram android ve iostaki gibi güncel sürümlermi yani arama yapılıyomu görüntülü görüşme oluyomu bunlar sorun bende oyun felan sıkıntı değil

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
Hocam windows iyi bence bak şuan bende telefon bakıyorum 640xl acayip gözüme takılıyor. Almak istiyorum wp 10 geldi evet bu telefon daha güncel kalıcak red stone güncellemesi de alıcak yakında stabil sürüm alır diye düşünüyorum şuanlık sıkıntı yok deniyo cihazda w 10 la daha güzel olmuş kişisel açıdan kamerası iyi diyorlar gerçekten ama ön kamerayı bilmiyorum batarya iyimiş benim tek kafama takılan soru şu whatsaap facebook instagram android ve iostaki gibi güncel sürümlermi yani arama yapılıyomu görüntülü görüşme oluyomu bunlar sorun bende oyun felan sıkıntı değil
bende de senin dediğine katılıyorum uygulamalar güncel olursa süper , 640Xl neden almak istiyorsun

berfo98

berfo98

Üye
Hocam android ve ios kullandım 2 platformuda ama artık wp geçmek istiyorum ark kullanıyodu aldım elime gerçekten hoş olmuş w 10 la beraber zaten stabil bir telefon ki 5.7 inc ekran tam benim istedğim ekran kamerası önemli benim için kamera konusunda bilgisi olan yada görseli olan varsa koyabilir zaten yeni çıkan bir cihaz güncelleme alır.

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
Hocam android ve ios kullandım 2 platformuda ama artık wp geçmek istiyorum ark kullanıyodu aldım elime gerçekten hoş olmuş w 10 la beraber zaten stabil bir telefon ki 5.7 inc ekran tam benim istedğim ekran kamerası önemli benim için kamera konusunda bilgisi olan yada görseli olan varsa koyabilir zaten yeni çıkan bir cihaz güncelleme alır.
kamera mı ? Bence s7 ve 6s den daha iyi çekim yapıyor bazı fotoğraflar da da eşit bence bakmana gerek yok benim tek sıkıntım snapdragon810 işlemci duyduğuma göre sıkıntılı çabuk ısınan ve şarj konusunda fazla iyi olmayan bir işlemciymiş öylemi gerçekten

berfo98

berfo98

Üye
Aynen hocam 810 ısınan bir işlemci bunuda herkes kabul etmiştir. Zaten kime sorarsan sor öyledir. Zaten snapdragonda farkında 810 çıktıktan sonra hemen 820 çıkardılar bak o yıldan sonraki telefonlara hepsi 820 kullanır bi sanırsam z5 810 kullanıyor. Sen nerden biliyosun daha iyi çekim yaptığını ?

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
Aynen hocam 810 ısınan bir işlemci bunuda herkes kabul etmiştir. Zaten kime sorarsan sor öyledir. Zaten snapdragonda farkında 810 çıktıktan sonra hemen 820 çıkardılar bak o yıldan sonraki telefonlara hepsi 820 kullanır bi sanırsam z5 810 kullanıyor. Sen nerden biliyosun daha iyi çekim yaptığını ?
sd810 ısındığı için 950 alıcam galiba neyse internette videolar var bakabilirsin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

bir yerde okudum instagram , facebook ve youtube uygulamaları resmi değil hepsini microsoft yapmış ve youtube uygulaması youtubeun sayfasına yömdermekten başka birşey yapmıyomuş çok hayal kırıklığına uğradım şimdi her an vazgeçebilirim wp den

berfo98

berfo98

Üye
Hadi ya :S bu sıkıntı oldu bak ya o zaman amiral gemilerine o kadar para verceğime gm5plus alalım :)
Banada geçen söyledilerde whatsaap felan güncelmiş hepsi facebook da öyle kafam karıştı çok şeytan diyo boşver lumiayı git 999 tl ver gm5plus al kafan rahat olsun

• Beğen
Tepkiler: ByEmre221
ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
ben sony almayı düşünüyorum :D

furyzer0

furyzer0

Üye
Microsoft telefon işinden çekilmez çekilemez merak etmeyin çünkü adamlar windows10a bütün olarak bakıyor tek tek bakmıyorlar ayrıca çekilirse bir daha mobil pazara giremez ondan dolayı çekilemez

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

MaxipmaN

Üye
a3 2016 alır geçerim sanırım.
6.0.1 güncellemesi de aldı.

zencibitc

zencibitc

Üye
Evet Z serisi artık bitti ama Z5 rahat Android 9'u görür. Sony alınca güncelleme konusunda rahat olacaksın.

Xperia Z5 serisi kullananlara sormak lazım.

@kralberk13 @zencibitc
ben z2 den z5 e zorunlu geçtim ısınma da artış görmedim şu sıcaklarda ısınmayan telefon bile sıcacık zaten güncellemede dediğin gibi çok rahat görür bence android 9 u
ben z2 den z5 e zorunlu geçtim ısınma da artış görmedim şu sıcaklarda ısınmayan telefon bile sıcacık zaten güncellemede dediğin gibi çok rahat görür bence android 9 u
ve ısınınca herhangi bir performans düşüşü yaşamadım ağır oyunlar oynamıyorum zaten

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar Z5 veya x serisinden hangisi ?

ve ısınınca herhangi bir performans düşüşü yaşamadım ağır oyunlar oynamıyorum zaten
modern combat 5-4 veya asphalt 8 yüklüyüp test yapar mısın z5 e

vegatablo

vegatablo

Üye
Huawei p9,mate s,note 4,s6 edge plus en iyileri bu aralıkta

PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt