Telefon Tavsiyesi 1000-1500 tl arası telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
mi5 al kesinlikle 3 sene götürür snapdragon 820 işlemci ile son model amiral gemilerine kafa tutar :)
ve 1300 tl ye 2.el 6s bulamazsınız çakma telefon olabilir dikkat edin onu almayı düşünüyorsanız 6s ler en az 1800 civarı olur

By gece

By gece

Üye
    Konu Sahibi
mi 5 magaza satisi yok. ben direk magazadan almayi düşünüyorum. 6s de akrabamdan alacam. telefonun sadece ekran koruyucusunda biraz catlak var. İos kullanamiyo diye satacak android alacak. pazarlik yaptik 1300 olur dedi.

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
mi 5 magaza satisi yok. ben direk magazadan almayi düşünüyorum. 6s de akrabamdan alacam. telefonun sadece ekran koruyucusunda biraz catlak var. İos kullanamiyo diye satacak android alacak. pazarlik yaptik 1300 olur dedi.
akrabanızdan 1300 e 6s i almanızı tavsiye ederim en kötü satıp 1800 civarı başka bir android cihaz alabilirsiniz
mi5 ithalatçı garantili satan dükkanlar olması lazım

MrBasri

MrBasri

Üye
ben g2 kullanıyorum çok stabil hataya hiç rastlamadım ve bataryası bir günde 5-6 saat ekran açık olarak rahat kullanıyorum

By gece

By gece

Üye
    Konu Sahibi
pek icime sinmedi mi 5. en iyisi yine iphone 6s. Olmadi gm m5

selim oğuz

selim oğuz

Üye
Note 4 derim kesinlikle. 1500 bandını biraz aşıyor ama çok sağlam cihaz.

By gece

By gece

Üye
    Konu Sahibi
o kadar butcem yok

triyaki43

triyaki43

Üye
S6 Gold rengini tavsiye ederim bende edge modeli var yaklaşık 6 aydır kullanıyorum kasma yok kalitesi duruşu yeter zaten lg ve gm hiç tavsiye etmem kullandım sattım kronik sorunları var android harici düşünürsen iphone 6s derim.

Üst Alt