1000-1300 tl limit TELEFON ÖNERİSİ

Sponsorlu Bağlantılar

curvatexas

Üye
    Konu Sahibi
1000-1300 tl limit TELEFON ÖNERİSİ
merhaba arkadaşlar, 10 gün içince 1300tlye telefon alıcam. ekran görüntüsü iyi,oyun oynarım oyunlarda sıkıntı çıkarmıcak,şarjı 1 günü çıkarabilcek,2-3 sene dayansa yeter,ekranıda 4.7'' civarı bi telefon arıyorum.aklımda lg optimus g vardı ama telefonu teknosadan alıcağım için ordada tükenmiş olduğundan onu sildim gibi. 2. sırada s3 var ama oda aklıma pek yatmıyor plastik ve 1 yıllık telefon,ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER

1300 ü geçmezse sevinirim,telefonu teknosadan alıcam belki darty media markta bakabilirim

Kerim.

Kerim.

Üye
note2

Invoke

Invoke

Üye
Optimus G
Note2
Nexus 4
Seç, beğen, al.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Eger rom falan yukliyceksen lg,htc telefon almiycaksin arkadasim 2-3 sene dedigine gore elbet arayuzunden sıkılırsin bi zaman sonra. Samsung telefonlara rom konusunda gelistiricilere destek veriyor yani boot kilidi s-off gibi seyler yok. O yuzden o fiyata Note 2 daha iyi. :)

Invoke

Invoke

Üye
Eger rom falan yukliyceksen lg,htc telefon almiycaksin arkadasim 2-3 sene dedigine gore elbet arayuzunden sıkılırsin bi zaman sonra. Samsung telefonlara rom konusunda gelistiricilere destek veriyor yani boot kilidi s-off gibi seyler yok. O yuzden o fiyata Note 2 daha iyi. :)

Samsung mu destek veriyor? Kaynak kodlar kapalı...

- - - Eklendi - - -

En mantıklısı nexus 4 olur, güncelleme açısından.

curvatexas

Üye
    Konu Sahibi
note2 ye baktım ama fiyatı 1300de bulamadım acaba turuncu indirim olunca 1300e inermi?

- - - Eklendi - - -

nexus 4de var aklımda bayadan beri izliyorum videoları araştırdım fakat arayüzü hoşuma gitmedi çok sade

enesrsln

enesrsln

Üye
Ben de teknosadan aldım 1299'a arada bir indirime giriyor takip et.

curvatexas

Üye
    Konu Sahibi
note 2 mi aldın,geçen baktığımda 1379 du

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
nexus 4 ındır bı launcher

Berk E.

Üye
Note 2 dusun derim Vatanda haftasonlari indirime giriyor

Invoke

Invoke

Üye
note2 ye baktım ama fiyatı 1300de bulamadım acaba turuncu indirim olunca 1300e inermi?

- - - Eklendi - - -

nexus 4de var aklımda bayadan beri izliyorum videoları araştırdım fakat arayüzü hoşuma gitmedi çok sade

Arayüzü değiştirebilirsin en iyi performansı nexus4 sunacaktır ama note2nin özellikleri de farklıdır, bana sorarsan ikisi arasından note2yi seçerdim.

curvatexas

Üye
    Konu Sahibi
tamam bakıcam note2 de aklıma yattı

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Nexus 4 tercihin olmalı ...