teknolojibaronu
Üye
Z2 ile Z3 arasında ufak tefek değişim var Z3 ve Z3 Plustada öyle mesela bu Sony müdürü Z3 ile Plus'ının arasında fark az diye Plus demeyi tercih ettik diyor. Madem böyle düşünüyorsunux asıl Z3'e de Z2 Plus deselermiş Z3 Plus'a en azından Z3 dediğin de değişen rakamlar oluyor. Snap 801 ve 810 vsZ3'ün, Z2'den bir farkı daha.
Z2 ile Z3 arasında ufak tefek değişim var Z3 ve Z3 Plustada öyle mesela bu Sony müdürü Z3 ile Plus'ının arasında fark az diye Plus demeyi tercih ettik diyor. Madem böyle düşünüyorsunux asıl Z3'e de Z2 Plus deselermiş Z3 Plus'a en azından Z3 dediğin de değişen rakamlar oluyor. Snap 801 ve 810 vs
Ben sadece düşünce zihniyeti olarak baktimAma dışarıdan bakınca Z3, Z2 ye göre farklı dururken Z3+, Z3'e göre farklı durmuyor
zaten 32gblik modeli alınır 16gb'lik çöp16GB modelinde 2GB RAM var.
ZENFONE 2
XPERİA Z1
NEXUS 5
@lucifer66 Z2/G2.
@Bülent872 İmzandaki "de/da" bağlaçtır, ayrı yazılır, kesme işareti ile ayrılmaz.
Ayrıca beyazıt değil Bâyezid.
@Invoke bağlaçlarda haklısın lakin zaten Beyazid yazıyor
Bilmiyorum, hocalarım "bayezid doğru" derdi. Osmanlıca metinlerde bayezid yazarmış. Osmanlıcam yok. :eek:
[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] telefon önerilerine bak be [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]B harfini çeken elif var. Ba da olur Be de asıl problem arap alfabesinde
Yani Xperia Z3 e para vereceğine Z3+ al diyorsunuz doğru anladım mı? Yada Z3+ yerine başka önerebileceğiniz telefonlar var mıdır?
Hayır sallıyorlar, G2 şu an tam bir f/p telefonu.Bu g2 şikayet edilecek kadar ısınıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?