lucifer66
Üye
-
Konu Sahibi
-
@lucifer66 Z2/G2.
@Bülent872 İmzandaki "de/da" bağlaçtır, ayrı yazılır, kesme işareti ile ayrılmaz.
Ayrıca beyazıt değil Bâyezid.
B harfini çeken elif var. Ba da olur Be de asıl problem arap alfabesindeBilmiyorum, hocalarım "bayezid doğru" derdi. Osmanlıca metinlerde bayezid yazarmış. Osmanlıcam yok. :eek:
Fazla konuyu dağıtmak istemiyorum ama son olarak şunu söyleyeyim. Ben osmanlıca bilmiyorum o yüzden be de olur ba da demeyeceğim ki öyle olsa çok saçma olurdu kesinlike kuralı vardır ne olacağını belirleyen. Bence sen de bilmiyorsan eğer, yorum yapma.
Son takıldığım 3 telefon kaldı.
Sony Xperia Z2,
Lg G3 veya
Samsung Galaxy Note 3. Bunlar arasindan bir tanesini söylerseniz daha iyi olur. Zenfone'un tasarimi hoşuma gitmediginden Zenfone tercih etmek istemiyorum. Ve G2 tercih etmememin nedeni heryerde ısınma problemini belirtilmesinden. Şimdi bu üç telefon arasından bir seçim yapmam lazım o yüzden yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Yani ?G2'nin ısınmasından daha önemli sorunlar söyleyeyim sana:
G3'ün bataryasının ve raminin az olması. Menü geçişindeki takılmaları youtubedaki herhangi bir videoda bile yakalaman mümkün.
Z2'nin kasa açıklığını ise duymuşsundur.
Z2 veya Note 3 o zamanSon takıldığım 3 telefon kaldı.
Sony Xperia Z2,
Lg G3 veya
Samsung Galaxy Note 3. Bunlar arasindan bir tanesini söylerseniz daha iyi olur. Zenfone'un tasarimi hoşuma gitmediginden Zenfone tercih etmek istemiyorum. Ve G2 tercih etmememin nedeni heryerde ısınma problemini belirtilmesinden. Şimdi bu üç telefon arasından bir seçim yapmam lazım o yüzden yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?