%100 Orjinal %100 Yasal %100 Türkçe NAVİGASYON Sadece 10 TL.!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
%100 Orjinal %100 Yasal %100 Türkçe NAVİGASYON Sadece 10 TL.!

MERHABA ARKADAŞLAR. DÜNYACA ÜNLÜ SYGIC MOBILE MAPS TÜRKİYE HARİTALI UYGULAMAYI SAMSUNGAPPS DEN SATIN ALABİLİRSİNİZ. DAHA ÖNCE 30 TL OLAN YAZILIM ŞUAN İÇİN 10 TL. BENCE FİYATINA GÖRE KAÇIRILMAMASI GEREKEN BU YAZILIM İÇİN ACELE EDİN..

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
k.bakmayın aldım ama beş para etmez niyemi poi noktalarırı çok yetersiz dokunmatik takıntı olabliriyor .
size tavsiyem dragondurul abimizin ndrive veya route

umitafy

umitafy

Üye
k.bakmayın aldım ama beş para etmez niyemi poi noktalarırı çok yetersiz dokunmatik takıntı olabliriyor .
size tavsiyem dragondurul abimizin ndrive veya route

Kısmen haklısınız ancak Ndrive haritasıda güncel olmadığı için bir çok yerde yetersiz kalıyor. Route66'da poi olarak yetersiz bence, sygic ile çok farkı yok gibi. Bence fiyatına göre uygun.

psycopat7

psycopat7

Üye
Kısmen haklısınız ancak Ndrive haritasıda güncel olmadığı için bir çok yerde yetersiz kalıyor. Route66'da poi olarak yetersiz bence, sygic ile çok farkı yok gibi. Bence fiyatına göre uygun.

burda 12/2011 tarihli güncel harita var maps klasorune kopyala Ndriveda bayaa iyi Ben Ndrive da b u harita ile rahatlıkla geziniyorum benim ihtiyaçlarımı karşılıyor. Umarım sizinde işinize yarar.

realatik

Üye
burda 12/2011 tarihli güncel harita var maps klasorune kopyala Ndriveda bayaa iyi Ben Ndrive da b u harita ile rahatlıkla geziniyorum benim ihtiyaçlarımı karşılıyor. Umarım sizinde işinize yarar.
Rar şifresi ne?

----------Eklendi @ 11:23:28 ---------- Yazıldı @ 11:23:01 ----------

Pardon rar password ?

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
kardeş yaa ne yaptıysam olmadı iki gündür..y0250j52st dosyası memory cardı açtığımda gözükmüyor...gizli dosyaları göster dedim yine yok...ndriver kaldırdım yükledim yine yok...herşeyi olduğu gibi yaptım yani..bi kaç kere kontrol ederek..atladığım biyer yok çok büyük ihtimal...telefon wave 7230 1,1
yardımcı olursan çok memnun olacağım.
a52ddl4e66 ve OspHomeExt sadece bu iki dosya oluyor memory card da.

----------Eklendi @ 13:46:56 ---------- Yazıldı @ 13:46:41 ----------

kardeş yaa ne yaptıysam olmadı iki gündür..y0250j52st dosyası memory cardı açtığımda gözükmüyor...gizli dosyaları göster dedim yine yok...ndriver kaldırdım yükledim yine yok...herşeyi olduğu gibi yaptım yani..bi kaç kere kontrol ederek..atladığım biyer yok çok büyük ihtimal...telefon wave 7230 1,1
yardımcı olursan çok memnun olacağım.
a52ddl4e66 ve OspHomeExt sadece bu iki dosya oluyor memory card da.

umitafy

umitafy

Üye
Ben bu haritayıda kullandım ancak harita ve poileri başarsofta göre yetersiz veya bana öyle geldi. Gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkürler elinize sağlık.

sedileba

Üye
kardeş harita linki kırık bir baksan bir zahmet

korfare

korfare

Üye
Haritayı bir türlü indiremedim. Neden indiremediğimi de anlamadım ya neyse artık. Faydalı bir paylaşım olmuş. Sağolasın.

kamikaze482222

Üye
bence de başarsoft haritasını kırabilirlerse süper olur hatta kırmasınlar n drive güncellesin sadece ben satın alırım 30 tl olursa şu anki satılan ndrive da 2009 eylül haritası var

akdenizx

akdenizx

Üye
Ben aldım, gayet kullanışlı ancak sorun GPS'ın telefon tarafından çok geç bulunması :vur

zucarz1

Üye
:vur

----------Eklendi @ 03:57:02 ---------- Yazıldı @ 03:51:28 ----------

ben de wave2 telefonumu çok seviyorum ama navigasyonu beş para etmez rezil birşey, bundan önce nokia 5800 kullanıyordum navigasyon konusunda harikaydı, elimizdeki telefon 5800'ın 2 kattı maddi değere sahip kalite ve performans açısından da harika ama navigasyon konusundaki beceriksizlikleri beni şaşırttı, spoof yaparak her türlü navigasyonu yükledim ama verim alamadım bu konuda 5800'ı mumla arıyorum, adamların navigasyonu resmen nokta atışı çalışıyordu, neyse bada 2.0 ile düzeltilmesni beklemekten başka çaremiz yok, şu kesinki samsung verdiği navigasyonu alt yapı olarak desteklemezse bizim verim almamız çok zor gibi görünüyor. ovi maps'ten gerisi yalan :aman2:

kadsamuy

Üye
var arkadasım ben gecende yukledım kullanıslı degıldı ama ıstersen bulur yollarım sana...

karakartal1903d

Üye
programı yükledim ama sürekli gps sinyali aranıyor diyor konum bulmuyor yardımm edin...:vur:vur:vur

akdenizx

akdenizx

Üye
1o lira verip orjinalini kullanmak gibisi var mı ? bence yok :aha:

frager

frager

Üye
Yeni sürüm çıkmış ekleyebilir misin

limitsizim

limitsizim

Üye
10 lira degilki 30 lira program :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt