100 mb internet paketi kaç gün gider?

Konu Sahibi
100 mb internet paketi kaç gün gider?
Arkadaşlar turkcell 100 mb internet paketi almayı düşünüyorum fakat kafamda 1-2 soru var.Gün içinde 1,5 saati geçmeyecek şekilde msnye giricem,bide facebook,twitter da olabilir az çok.Acaba ne kadar gider 100 mb bana,kaç gün götürür yani.Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.Malum 5 tl veriyoruz boşuna gitmesin 1-2 günde bitmesin yani

Kullanıma bağlı

Tepkiler: groupertekin

Jerkez38

Üye
Arkadaşım günlük kaç mb kullanıyorsan 30 ile çarp hesabına uygunsa al.

meg1ddo

Üye
bana 2 gün anca yeter ama senin saydığın şeyler dışında kullanımın fazla yoksa 15 gün civarı idare eder seni...

evde wifi var bende. Ayda 30 mb paket idare ediyor. 24/7 whatsapp, google, maxicep, harita gibi uygulamalar kullaniyorum. Bence yeter 1 aya 100 mb

qsaw

Üye
Bendede o var fakat lünfen yazıları dikkatli okuyun 2011 yılı içerisinde aldığınız taktirde İLK ÜÇ AY 5 tl 4. aydan itibaren 10 TL olarak devam eder üyeliğiniz.

Bu arada bendede var bana yetiyor hatta 30MB ı artıyor bile

cyber

Üye
Ben bi günde bitiririm ya 100 mb yi

2 gün anca

Günümüzde her sitenin flash ve diğer görsel materyalleri içerdiği göz önüne alınırsa, 100 MB ile bir ay idare etmek mümkün değil maalesef.
Eğer internetle sıkı-fıkı bir kullanıcıysan en fazla 2-3 gün, olmadı 4 gün gider. (Sadece MSN kullanırsan biraz daha fazla gidebilir.)
Yani şöyle interneti "internet gibi" kullanabilmek için sana en aşağı 1 GB paket lazım

qsaw

Üye
o zaman Vodafone kullansın sınırsız 8 lira daha ucuza maal olur ve daha fazla şey yapabilir

kullanmana baglı sahsen ben bilemem

nadir_89

Üye
bir kaç saat sürüyor bana 100 mb
şuandada 3 hafta falan oldu galiba 1.5 gb ta

Konu Sahibi
Turkcellde çok kazık ya,vodafoneda güzel net paket fırsatları var.Vodafone'a geçmeyi düşünmüyor değilim açıkcası

relling

Üye
ben vodafone luyum 500lük kullanıyorumbana yetmiyor idare etmeye çalışıyorum. Freezoneluysan yarı fiyatına

bana 1 saat gitmiyo 250 mb hiç birşey indirmediğim halde kuran çarpsın

[ENGİN]

Üye
tarayıcıdan girersen yetmez opera %80 e kadar sıkıştırdıgı ıcin kb düşük oluyor

pRime.

Üye
Sadece Opera mini 4.4 ve birazcik da opera mini6 kullanirsan 1 ay goturuyor. Ornek: ben

nub

Üye
Fazla bilgim yok ama msn'nin çok mb yemesi gerekmiyor mu ??

100 mb cok az kardeş. Bana anca 1 gun gidiyor.