100 mb internet paketi 65 knt ? 65 knt = 13 tL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
metalshops

metalshops

Üye
    Konu Sahibi
100 mb internet paketi 65 knt ? 65 knt = 13 tL
Arkadaşlar 100 mb internet paketi 65 kontr, 65 kontor ortalama 13 14 tL ye geliyor parca 50 kontor 10 tL.

Simdi cep için 100 mb paket alsanız neye yarıyacak hicbiseye yaramıyor bence 14 tL ona vereceğinize
50 krş verin qidip internetcafede doya doya internete girin :D 100 mb internetin hicbiseye faydası olmaz ben aldım bilgisayardan kullandim 2 gün msn girdim bitti biseye yaramiyor bosa almayin yani tercih meselesi ama bisi demiyorum bosa kazıklıo bizi sürekli çok pahalı ucuzlayana kadarda kullanmaya niyetim yok : )

NOT : Msn yazip 7777 gönderdiğin zaman bi haftalık sınırsız msn paketi veriyor 7 kntre birkaç ayar yaparak bu paketi bilgisayarda sınırsız olarak msn ve internet için kullanıyorum evde ama bu açığı açıklamayacam simdilik.

osnakli

osnakli

Üye
en iyisi adsl şimdilik.ama turkcell 3g vın modemde öenrilir.ilk 3 ay 19 lira oldugu düşünülürse fena değil.tabi ki 24 aya tahammul edebilirseniz:)

Larock

Larock

Üye
ben daha çok arkadaşın bulduğu açığı merak ettim.

Perfect!

Üye
Valla ben 4-5 aydır kullanıyorum güzel birşey bence internete gitmekten daha iyi telefonum 6230i olmasına rağmen bırçok işimi görüyorum.daha iyi bi telefon olsa n97 gibı mesela pc ye gerek duyulmaz bile tabı bu benim düşuncem bide bilgisayarım yok şu anda onlada alakalı tabii

rafi1994

rafi1994

Üye
arkasdaşım sen mobil paketle bilgisayardan internete girersen tabi biter onlar cep telleri için paketler

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Haftalık 50 mb kullanıyorum genel olarak birde 3gmerak tan aldığım 100 mb var hattımda sadece msn için kullanmıyorum.genel olarak kullanıyorum.

asigsasi

asigsasi

Üye
Tabiki en iyisi normal internet ama ben daha çok cepten bağlandığım için haftalık 20 kontore 50 mb alıyorum ayda 80 kontore 200 mb geliyor yani 65 kontore 100 mb mi 80 kontore 200 mb mi turkcell duy sesimizi biraz insaf

rroyy

rroyy

Üye
İnternet paketini pc den kullanmak bence sacmalık... Heryer ücretsiz wifi ağı kaynıyor. Eğer bi yatınız vs yoksa tamamen saçmalık bence. Cepten kullanım vazgeçilmezimiz. 3posta kutum 30dakıkada bir otomatık gunceleniyor, hava durumu ve psiloc world traveler ile surekli ucak bileti sorguluyorum, hotmail widget ile diger bi posta kutum sureklı guncelleniyor, facebook, twitter ve messenger kullanımı zaten sürekli aktif, opera browser ilede girmediğim internet sitesi kalmıyor. Gold Plus paket harici bir ücrette ödemiyorum. 1000 sms paketi 23 TL alo paket 250 56TL yuksek kotalı net paketlerıde 39TL fln tek tek bunlarla ugrasacagına ver 109 kafa rahat olsun ((= 5000dk Turkcell içi, 1000dk sabit hat ve diger operatörler, 1000sms her yöne 1GB net paketi. Daha ne olsun?

arslansem

arslansem

Üye
Katılıyorum oldukça pahalı.Ama internetten kopamayanlar ve cep telefonu yeterli kalitede olanlar kullanması yerinde :)

asigsasi

asigsasi

Üye
Arkadaşım herkesin telefonunda wi fi yok mecburen paket alacak

metalshops

metalshops

Üye
    Konu Sahibi
İnternet paketini pc den kullanmak bence sacmalık... Heryer ücretsiz wifi ağı kaynıyor. Eğer bi yatınız vs yoksa tamamen saçmalık bence. Cepten kullanım vazgeçilmezimiz. 3posta kutum 30dakıkada bir otomatık gunceleniyor, hava durumu ve psiloc world traveler ile surekli ucak bileti sorguluyorum, hotmail widget ile diger bi posta kutum sureklı guncelleniyor, facebook, twitter ve messenger kullanımı zaten sürekli aktif, opera browser ilede girmediğim internet sitesi kalmıyor. Gold Plus paket harici bir ücrette ödemiyorum. 1000 sms paketi 23 TL alo paket 250 56TL yuksek kotalı net paketlerıde 39TL fln tek tek bunlarla ugrasacagına ver 109 kafa rahat olsun ((= 5000dk Turkcell içi, 1000dk sabit hat ve diger operatörler, 1000sms her yöne 1GB net paketi. Daha ne olsun?

Neye 109 verip kafami rahat ettireyim öğrenci adamim ben 100 kontor almak biLE zor geliyor çoğu zaman benim mesajım çok pahaLı internet paketLEri hemde aşırı derecede yoksa cepte internet olması cok güzel bişey bende cepten 1 ay boyunca msni hic kapatmadim sürekli facedeydim bilgisayardanda msn kullaniyordum telefonu mobil modem olarak takıp. oda idareliydi ama çok pahalı .

--------------- Ekleme ---------------

arkasdaşım sen mobil paketle bilgisayardan internete girersen tabi biter onlar cep telleri için paketler

Bilgisayar için olan paketLerde ortada adslinin iki katı.

genc_azad

genc_azad

Üye
İLk 3 ay internete 35 kontöre giriyoduk şimdi 65 kontöre cıkardılar turkcell 100 mb paketi keşke tekrardan 35 kontöre cekse ama nerdeee:islik başka operatorde 70 kontöre 250 mb kullanılıyomuş neden 60 kontöre 100 mb internet kullanalım ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...