metalshops
Üye
100 mb internet paketi 65 knt ? 65 knt = 13 tL
Arkadaşlar 100 mb internet paketi 65 kontr, 65 kontor ortalama 13 14 tL ye geliyor parca 50 kontor 10 tL.
Simdi cep için 100 mb paket alsanız neye yarıyacak hicbiseye yaramıyor bence 14 tL ona vereceğinize
50 krş verin qidip internetcafede doya doya internete girin
100 mb internetin hicbiseye faydası olmaz ben aldım bilgisayardan kullandim 2 gün msn girdim bitti biseye yaramiyor bosa almayin yani tercih meselesi ama bisi demiyorum bosa kazıklıo bizi sürekli çok pahalı ucuzlayana kadarda kullanmaya niyetim yok : )
NOT : Msn yazip 7777 gönderdiğin zaman bi haftalık sınırsız msn paketi veriyor 7 kntre birkaç ayar yaparak bu paketi bilgisayarda sınırsız olarak msn ve internet için kullanıyorum evde ama bu açığı açıklamayacam simdilik.
Simdi cep için 100 mb paket alsanız neye yarıyacak hicbiseye yaramıyor bence 14 tL ona vereceğinize
50 krş verin qidip internetcafede doya doya internete girin
100 mb internetin hicbiseye faydası olmaz ben aldım bilgisayardan kullandim 2 gün msn girdim bitti biseye yaramiyor bosa almayin yani tercih meselesi ama bisi demiyorum bosa kazıklıo bizi sürekli çok pahalı ucuzlayana kadarda kullanmaya niyetim yok : )NOT : Msn yazip 7777 gönderdiğin zaman bi haftalık sınırsız msn paketi veriyor 7 kntre birkaç ayar yaparak bu paketi bilgisayarda sınırsız olarak msn ve internet için kullanıyorum evde ama bu açığı açıklamayacam simdilik.

başka operatorde 70 kontöre 250 mb kullanılıyomuş neden 60 kontöre 100 mb internet kullanalım ki?