The Shadow
Üye
o ağır laf koydu

o ağır laf koydu

Hayır eskiden Samsung Oyun-uygulama-tema bölümüne konu açıyordum android alınca android Oyun bölümüne geçtim eğer orada konu açmaya devam etseydim oradan da gelirdi baya. Sims 3 konuma bakabilirsin meselaAdam 100 beğenim oldu diye konu açmış. Şimdi 4786 beğenisi var... Çoğu kişi beğeniyi konudan değil, mesajdan kaldırıyor.
Hayır eskiden Samsung Oyun-uygulama-tema bölümüne konu açıyordum android alınca android Oyun bölümüne geçtim eğer orada konu açmaya devam etseydim oradan da gelirdi baya. Sims 3 konuma bakabilirsin mesela

Kimseyi zorlamıyorum sonuçta onlar beğeniyorEvet baktım. 28 beğeni filan almışsın. Ama dediğim gibi çoğu mesajlardan. Bu, buradaki üyelerin %90'ı için geçerli. Yanlış anlama. Kötü bir şey demiyorum senin hakkında. Eminim hepsini haketmişsindir.
Hatte benim de konularım vardı. Android Oyun APK Paketleri | Efsane geri döndü! | 12 Oyun HD - 3D - 2D | Güncel | - MaxiCep
(Bu eski hali.)
Paket yapar paylaşırdım. Arşiv de baya büyümüştü. Bir de linkde kalitelyidi. Mediafire. Bir gün "İndir" yazısındaki linklerin çoğu kayboldu kendiliğinden. Bende de o linklerin yedeği yoktu. Konu pırt oldu. Sonra tekrar farklı isimle aynı konu altında bir şeyler yapayım dedim. Yine pırt oldu. Ben de bıraktım![]()

Kimseyi zorlamıyorum sonuçta onlar beğeniyor
Bana da zor geliyor, paylaştığım şeyin yedeğini almam lazım, sonra link gidiyor yeniden yenile uğraş dur
Maxicep'te Dh gibi herkese dosya ekleme hakkı verse iyi olur aslında ama bazı üyelerde saçmalayacak her şeyi onla paylaşacak (gereksizlerde falan) bu sefer sorun olacakBende direk link kayboldu. Dosyalar filan silinmemişti. Ama linkler konudan silindi. Yani var ya ağlyasım geldi ..
1 tanede bendenEvet üye olduğum tarih biraz eski sayılır ama fazla konu açmıyordum 34 konum var konu beğenim 100 oldu![]()
![]()

Teşekkürler1 tanede bendenTebrikler

500x4691Aferin. 500 puan sana.
Maxicep'te Dh gibi herkese dosya ekleme hakkı verse iyi olur aslında ama bazı üyelerde saçmalayacak her şeyi onla paylaşacak (gereksizlerde falan) bu sefer sorun olacak
500x4691
verseler bile ben up etmekle uğraşmambenim yüklenecek her dosyam 140-200 mb dı. Yani yine o kadar olması saçma olurdu ama 50 mb'a kadar herkese verse diyecem de, başka amaçlarla kullanılabilir.
Pardon Oktay Sinanoğlu amca...1-4791
2-Ayrıca 100 beğeniye 500 puan veriyorsan, 4791 beğeniye 47,91x500=4791x5 beğeni vermen lazım. Yani 23955
Yılın en güzel hortu. -Rolling Stone
Pardon Oktay Sinanoğlu amca...

4 yıldır buradayım ha 4000 beğenim olmuş ha 100.000.Not : 4 yılda çok güzel dostluklar edindim. Çok şükür hala devam eden bir grubumuz var.