%100 bedava sms gönderme [08.10.2009] noregister nolimit

Sponsorlu Bağlantılar

hamza936

Üye
işe yaramıyor defalarca farklı nolara attım ama nafile olsaydı şok zaten

ayaziLhan35

Üye
aCaba qonDerDiqini naSiL AnLicaz ???

djserkan37

djserkan37

Üye
Denedim OLMADI

kuko16

Üye
bedavamı byLerrr

72_706

Üye
Arkadaşım_olmadı_saten_hic_inanmadım_ama_eminde_değilim_bide_ingilisce_olunca

djyusuf52

Üye
Bu Sitee önceden çalışıyordu.. aradaa yolllamıyordu bazı günler...bu günlerde yine yollamıyor...

cixy31

Üye
tşk ama bir türlü gelmedi

karacehennem200

Üye
çok denedim ama hiç bir sonuç almadım göndermiyor

ridvan19071907

ridvan19071907

Üye
denedim succesful dio ama gelmio :(

neco_can

Üye
bendede olmadı :D

idolbreaker

Üye
kontörüm gider mi, mesajım ulaştı mı, neden göndermedi vs vs gibi sorunları bir yana bırakalım. en iyi çözüm smscity, link aşağıda. uzun zamandır kullanıyorum(yaklaşık 1 yıldır) herhangi bir problem yaşamadım, mesaj da anında gidiyor. beleş sms...

saygılar...

sorularınız için bana yazabilirsiniz...

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
tşk ler bi denemek lazım...

burak58362

burak58362

Üye
bende gitmedi ark

emre2323

Üye
süper bi site bol bol kendime üye açıyom gelsin bedava sms ler

birsen1987

Üye
ya arkadaşlar ben bunu denedim olmuyooo...lütfen yardımcı olun...yurt dışındayım ve arkadaşlarımla iletişimim çok zorlu. bana türksel ve vodafone ye mesaj gönderme siteleri bulmamda yardımcı olun ne oluuuuur :(

axu067

Üye
Milleti kandırmayın arkadaşım çalıştığı falan yok zaten çalıyor oooo süper bilmem ne diyenler bu sitenin elemanları çalışmadığını kendileride biliyorlar sırf siteye user gelsin diye bırakın bu obş işleri başka işlerle uğraşın..

futbol123

futbol123

Üye
saol

komandoo21

komandoo21

Üye
Ben Yolladım Çalıştıramadım!

sersery22

Üye
kontörüm gider mi, mesajım ulaştı mı, neden göndermedi vs vs gibi sorunları bir yana bırakalım. en iyi çözüm smscity, link aşağıda. uzun zamandır kullanıyorum(yaklaşık 1 yıldır) herhangi bir problem yaşamadım, mesaj da anında gidiyor. beleş sms...

saygılar...

sorularınız için bana yazabilirsiniz...

neden //smscity.com degilde senin uye id no var sonunda bari insanlara belirtseydin referans olarak kendini gosterdigini ve 30 kredi kazandigini :nono:

tugrulkaan

Üye
bakcaz

Üst Alt