boyu değil işlevi önemli Aziz:d:
Aziz™ Üye haltie' Alıntı: boyu değil işlevi önemli Aziz Genişletmek için tıkla ... yok halitim sen cüce dedin ya kadına baksana pek cüceye benzemiyor
haltie' Alıntı: boyu değil işlevi önemli Aziz Genişletmek için tıkla ... yok halitim sen cüce dedin ya kadına baksana pek cüceye benzemiyor
haltie Üye sensizlik32' Alıntı: yok halitim sen cüce dedin ya kadına baksana pek cüceye benzemiyor Genişletmek için tıkla ... yok benzemiyor kardeşim ama sen 1 metre dediysen 1 metredir bahane buluyorum ben
sensizlik32' Alıntı: yok halitim sen cüce dedin ya kadına baksana pek cüceye benzemiyor Genişletmek için tıkla ... yok benzemiyor kardeşim ama sen 1 metre dediysen 1 metredir bahane buluyorum ben
Aziz™ Üye haltie' Alıntı: yok benzemiyor kardeşim ama sen 1 metre dediysen 1 metredir bahane buluyorum ben Genişletmek için tıkla ... eyvallah halitim
haltie' Alıntı: yok benzemiyor kardeşim ama sen 1 metre dediysen 1 metredir bahane buluyorum ben Genişletmek için tıkla ... eyvallah halitim
Aziz™ Üye Ykaraca' Alıntı: hahaha yaşanmaz ki o evde ahahahaa Genişletmek için tıkla ... eğer mecburi ise yaşanır.bunda gülünecek bir durum yok.herkesin evinin villa olması gerekmiyor
Ykaraca' Alıntı: hahaha yaşanmaz ki o evde ahahahaa Genişletmek için tıkla ... eğer mecburi ise yaşanır.bunda gülünecek bir durum yok.herkesin evinin villa olması gerekmiyor