Davut™;2515263' Alıntı:Kim abartıyo yahu abartsak 6 atardık![]()

tabı atalım daha lıg baslamadan 6 tanede sonra adamlar lıgden cekılsınler 
uzaydada oynansa bu takım En sevmedıgı takıma yenılmeye mahkumdur ************* 

Ataaaaaaa nerdesiiiiiin![]()
Öncelikle tebrikler.Bize bahane uydurmak yakışmaz.10 kişi kalan takımı 45 dakika tek kale oynayıp yenemiyorsan bişey deme hakkın da kalmıyor nitekim.
Yalnız şunu söylemem gerekiyor.Son dakikada Arda nın o kafa vuruşunu üstten dışarı atması gerçekten beceri ister
Hani olmayınca olmuyor lafı vardır ya..Büyü mü var biri çok feci beddua mı etmiş var bi hikmeti
Fenerbahçenin Türkiye Kupası nı alması ne kadar kolay,ulaşılamayacak bi engel olmadığı görünüpte alamayışı,Galatasarayın fenerbahçeyi yenemeyişine en güzel örnektir![]()

helal olsun sana kardesımBen Fenerbahçeliyim dostum amasagolsun ata yapıstırdı hemen bana cezayı hosuna gıtmedı heralde bazı seyler![]()

renkdaşlarım sizden rica ediyorum yorumlara dikkat edelim kazandığımız bir maçta burdan kimse uyarı cezası alsın istemem

Dostum sen ntvspor'un football tycoon oyununu oynuyor musun ve takımının ismi intifada mmı ?![]()

neyse yav çok sevinmiştim siteden biri diye =)) 2farklı takımım var farklı sezonlarda ikisi ile de aynı gruplara düştü o takım yükselme de =))

silebilir kardeşim çünkü çok küfürlü kelimeler kullanmışsın...yahu ata konumu senmı sıldın![]()