selcukiyet
Üye
10 günlük ABD Apple Store faturalı kayıtlı iphone 4s 16gb
ABD den alıma 10 günlük ABD Apple Store faturalı iphone 4s 16gb siyah. 1 yıl uluslararası garantili ama sadece teknik servisi 2011 de Ankara Cepa alışveriş merkezine açıldığı için 1 yıl türkiye garantili sayılır. bumper kılıfı ve ön arka ekran koruyuculudur. yanında şarj aleti, data kablosu, kitapçıkları, faturası, sıfır kulaklığı var. kutusunu ABD den gelen arkadaşım 2 tane getirmişti gümrük sorun olur diye kutusunu yırtıp çantaya koymadan cebinde getirdiği için kutusu yok ama Apple Store faturası mevcut. 10 gündür kendim kayıt ettirdim ve kullanıyorum. sadece Ankara içi satılıktır. almak isteyen arkadaşım elden bakıp görüp ona göre alır. telefon kaydı öyle piyasadakiler gibi çakma değildir. arkadaşımın pasaportuna kayıt eilmiştir. kesinlikle ilerde bir sorun olmayacaktır.
fiyat sondur. Anlayışınız için teşekkürler. Takas sadece temiz galaxsy s2 ve sensetion ile olur. takas fiyatı duruma göre değişir. nakit fiyatı son ama son 1450 tl.
resime gerek duymadım çünkü sıfır. isteyene resim gönderirim. teşekkürler.
fiyat sondur. Anlayışınız için teşekkürler. Takas sadece temiz galaxsy s2 ve sensetion ile olur. takas fiyatı duruma göre değişir. nakit fiyatı son ama son 1450 tl.
resime gerek duymadım çünkü sıfır. isteyene resim gönderirim. teşekkürler.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız