Bu gunün benim için çok önemli.. Asla unutmam![]()
Hayatımın askına kavuştum

sendemı burutus sendemıartık entel dantel konular acıosun tihakol konusu ıstıporum ben nem alıcı konusu ıstıorum 35 lik 50 lik mermer konusu ıstıorum kopuk konusu ıstıorum cekomastık konusu ıstıorum10.10.2010 hatıra kalsın sonra demiyeyim bu günün Anlam ve önemini içeren bir konu açmadım diye

sendemı burutus sendemıartık entel dantel konular acıosun tihakol konusu ıstıporum ben nem alıcı konusu ıstıorum 35 lik 50 lik mermer konusu ıstıorum kopuk konusu ıstıorum cekomastık konusu ıstıorum![]()
Kötümü oldu bak saat 23.55 gün bitmeden sende Yazdın adın Tarihe geçtiHayirdir

ben kompak kabın kuruodum ıcınde telfonu radyosu fılan var 200 lira kurulum ucretı tekzen le anlasmıstı bızım dukkan nlar satıodu teknık serwıs dıe bıze yolluolardı vayybe ne gunlerdıKardeşim ben Şahsen iyi Geçirdim Normalde tatildi bugün extra bir iş vardı Duşakabin Montajı gittim Yaptım geldim Yapmamış olsam ekonomik Olarak kendini şuanki gibi rahat hissetmezdim belki Yani hatıra olması için illaki bugün evlenmek Yada sevgili İle buluşmakmı Gerekiyor![]()

ben kompak kabın kuruodum ıcınde telfonu radyosu fılan var 200 lira kurulum ucretı tekzen le anlasmıstı bızım dukkan nlar satıodu teknık serwıs dıe bıze yolluolardı vayybe ne gunlerdı![]()
bir yediğigi bir daha yemiyor bir giydiğini bir daha giymiyormuşşun Öle duydum