10.10.2010 Hatıra Konusu :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
10.10.2010 Hatıra Konusu :)
10.10.2010 hatıra kalsın sonra demiyeyim bu günün Anlam ve önemini içeren bir konu açmadım diye

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu gunün benim için çok önemli.. Asla unutmam :op:

Revengeful

Emekli Yönetici
Hayatımın askına kavuştum

zibidi39

zibidi39

Üye
10.10.2010 hatıra kalsın sonra demiyeyim bu günün Anlam ve önemini içeren bir konu açmadım diye
sendemı burutus sendemıartık entel dantel konular acıosun tihakol konusu ıstıporum ben nem alıcı konusu ıstıorum 35 lik 50 lik mermer konusu ıstıorum kopuk konusu ıstıorum cekomastık konusu ıstıorum:D:ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sendemı burutus sendemıartık entel dantel konular acıosun tihakol konusu ıstıporum ben nem alıcı konusu ıstıorum 35 lik 50 lik mermer konusu ıstıorum kopuk konusu ıstıorum cekomastık konusu ıstıorum:D:ehe

Kimsenin Hoşuna gitmez söylediğin Konular :ehe Kötümü oldu bak saat 23.55 gün bitmeden sende Yazdın adın Tarihe geçti

Revengeful

Emekli Yönetici
:bye: 10.10.10

Revengeful

Emekli Yönetici
Bencede

zibidi39

zibidi39

Üye
ne var abı hep ıyı seyler mı konuscas 10,10,2010 hakkında herkes bugunu ıyımı gecırdı:D

minoo

minoo

Üye
:islik

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardeşim ben Şahsen iyi Geçirdim Normalde tatildi bugün extra bir iş vardı Duşakabin Montajı gittim Yaptım geldim Yapmamış olsam ekonomik Olarak kendini şuanki gibi rahat hissetmezdim belki Yani hatıra olması için illaki bugün evlenmek Yada sevgili İle buluşmakmı Gerekiyor :kop:

minoo

minoo

Üye
hiiic benim de gunum guzel gecti de ondan :D

zibidi39

zibidi39

Üye
Kardeşim ben Şahsen iyi Geçirdim Normalde tatildi bugün extra bir iş vardı Duşakabin Montajı gittim Yaptım geldim Yapmamış olsam ekonomik Olarak kendini şuanki gibi rahat hissetmezdim belki Yani hatıra olması için illaki bugün evlenmek Yada sevgili İle buluşmakmı Gerekiyor :kop:
ben kompak kabın kuruodum ıcınde telfonu radyosu fılan var 200 lira kurulum ucretı tekzen le anlasmıstı bızım dukkan nlar satıodu teknık serwıs dıe bıze yolluolardı vayybe ne gunlerdı:D

Burak

Üye
geç kaldım :ağlarım:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben kompak kabın kuruodum ıcınde telfonu radyosu fılan var 200 lira kurulum ucretı tekzen le anlasmıstı bızım dukkan nlar satıodu teknık serwıs dıe bıze yolluolardı vayybe ne gunlerdı:D

Yıllar Çok şey götürmüş senden Zibidi Şimdi zengin Oldun Çok rahat Konuşuyorsun :kop:bir yediğigi bir daha yemiyor bir giydiğini bir daha giymiyormuşşun Öle duydum

minoo

minoo

Üye
sen ogrenme :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Vayyyyyy beeee :hih:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt