1 Yıl Sonra Geri Döndüm ( Black-killing )

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Forum kurallari... Sahte uyelikler banlanir. Uslu duracagim iyi uye olacagim demekle olmaz. Biz nasil burada sinirlendigimizde kotu soz edip ban yemediysek o da etmeyecekti. Etti ve cezasini aldi.

Invoke

Invoke

Üye
O.o

- - - Eklendi - - -

En doğrusu

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Forum kurallari... Sahte uyelikler banlanir. Uslu duracagim iyi uye olacagim demekle olmaz. Biz nasil burada sinirlendigimizde kotu soz edip ban yemediysek o da etmeyecekti. Etti ve cezasini aldi.

Ama kötü niyetle gelip küfür edip daha farklı şeylerde yapabilirdi.

- - - Eklendi - - -

Önemli olan hatalardan ders çıkarmaktır.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Ama kötü niyetle gelip küfür edip daha farklı şeylerde yapabilirdi.

- - - Eklendi - - -

Önemli olan hatalardan ders çıkarmaktır.
Ohoo... O zaman ban atmanin ne anlami var? Her suresiz banlanan hataliydim, kotu niyetli degildim deyip yeni uyelik acar. Boyle sey olmaz. Kimseye boyle bir konuda tolerans gosterilmemeli. Tabi soyle bir sey var. Eger yonetimle iletisime gecer ve yonetim de askinda o kadar kotu bir sey yapmadigina kanaat getirirse bani acilabilmeli ve hatta acabiliyorlar da. Ama adam sinirli bir aninda olsa bile lan ben senin ta... gini kufur ettiyse -sadece ornek veriyorum. Bu arkadasin ne soyleyip ban aldigini bilmiyorum-
bani acilmamali.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Ohoo... O zaman ban atmanin ne anlami var? Her suresiz banlanan hataliydim, kotu niyetli degildim deyip yeni uyelik acar. Boyle sey olmaz. Kimseye boyle bir konuda tolerans gosterilmemeli. Tabi soyle bir sey var. Eger yonetimle iletisime gecer ve yonetim de askinda o kadar kotu bir sey yapmadigina kanaat getirirse bani acilabilmeli ve hatta acabiliyorlar da. Ama adam sinirli bir aninda olsa bile lan ben senin ta... gini kufur ettiyse -sadece ornek veriyorum. Bu arkadasin ne soyleyip ban aldigini bilmiyorum-
bani acilmamali.

Gelip burda küfür de edebilirdi ben birşey yapmayacağım dediği halde ban yedi. Ayrıca kötü birşey yapmak istese zaten farklı bir nick ile gelir kimliğini belli etmezdi dimi ? Resmen ben buyum birşey yapmayacağım diyor ? En azından adamla bir yönetici konuşmalıydı dimi ? Yargısız infaz gibi oldu bu ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Gelip burda küfür de edebilirdi ben birşey yapmayacağım dediği halde ban yedi. Ayrıca kötü birşey yapmak istese zaten farklı bir nick ile gelir kimliğini belli etmezdi dimi ? Resmen ben buyum birşey yapmayacağım diyor ? En azından adamla bir yönetici konuşmalıydı imi ? Yargısız infaz gibi oldu bu ?
ben de o zaman sana banlanmak diye bir sey neden var diyorum. Forum kurallarini bir ulkenin kanunlari gibi dusun. Adam olduren biri vallahi bir daha yapmayacagim dediginde nasil serbest kalmiyorsa biri bir daha yapmayacagim deyip yeni uyelik acinca bu forumda duramaz.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

ben de o zaman sana banlanmak diye bir sey neden var diyorum. Forum kurallarini bir ulkenin kanunlari gibi dusun. Adam olduren biri vallahi bir daha yapmayacagim dediginde nasil serbest kalmiyorsa biri bir daha yapmayacagim deyip yeni uyelik acinca bu forumda duramaz.

Ama o adam yeniden bir adam vurmak üzereyken vazgeçip pişman olursa ?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Fakat bu onun daha once suc isledigi gercegini degistirmez.

Ben zaten öyle birşeyi iddia etmiyorum. Ama bir sonraki cinayetler için ortam hazırlıyorsunuz ? Yardım etmek gerekmez mi yoksa tekrar cinayet mi işlesin ?

- - - Eklendi - - -

Ben zaten öyle birşeyi iddia etmiyorum. Ama bir sonraki cinayetler için ortam hazırlıyorsunuz ? Yardım etmek gerekmez mi yoksa tekrar cinayet mi işlesin ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

- - - Eklendi - - -

Sadece gulup gecmek istiyorum. :kop: Tamam o zaman haydi butun cinayet isleyen ve pisman olanlari xikaralim. Mesela Cem Garipoglu. Belki pismandir. Pismansa cikaralim gitsin. Ne yapti ki zaten canim. Alt tarafi bir kizin basini kesti. Cikaralim mi?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Sadece gulup gecmek istiyorum. :kop: Tamam o zaman haydi butun cinayet isleyen ve pisman olanlari xikaralim. Mesela Cem Garipoglu. Belki pismandir. Pismansa cikaralim gitsin. Ne yapti ki zaten canim. Alt tarafi bir kizin basini kesti. Cikaralim mi?

Peki cem garipoğlu'nun eline tekrar birisini öldürme fırsatı geçti mi ? Hayır. Düşene de bir tekme atmayalım.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Kusura bakma da komik bir yaklasimda bulunuyorsun. Su an banli arkadas icin demiyorum ama herhangi bir avukati falan getirsek karsina kahkahalarla guler.
Bazi hatalar asla affedilmez.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kusura bakma da komik bir yaklasimda bulunuyorsun. Su an banli arkadas icin demiyorum ama herhangi bir avukati falan getirsek karsina kahkahalarla guler.
Bazi hatalar asla affedilmez.

Sana öyle geliyor. Biraz daha geniş düşünebilirsen hak verirsin. Belki ilerleyen zamanlarda düşüncelerin değişir.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca adamın asla affedilmeyecek hatası neymiş bilmekte fayda var dimi ? Sen direk Affedilmeyecek dedin de

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Üst Alt