Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 yıl boyunca bedava traş
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Üçüncü Lig 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Bulancakspor'a esnaftan destek geldi. Bulancak'ta Erkan Kuaför, ilginç bir kampanya yaparak, takımın şampiyon olması halinde tüm futbolcuları 1 yıl bedava traş edeceğini açıkladı.
jöly
Üye
cllgr
Üye
adam kendi çapında takımına destek olmuş,demekki elinden ancak bu kadarı geliyor.iyi niyetli teşvik primi,futbolcuları ne kadar etkiler bilemiyeceğim.
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Cllgr dostum bende ciddi yorum yapmak isterdim ama bu saatte harbi bunu okuyunca koptum açıkçası.
DefectoR
yurdum insanı elinden gelen yardımı yapmaya çalışıyor işte...
_Berker_
Üye
dayanısma budur gavurda yoq bole
jewel_ma21
Üye
Altun.
Üye
ben giresunluyum biliyorum bu kampanyayı. hatta malatyasporda dolmuşçular her seferlerinin 1 yolcusunu parasını malatyaspora weriyorlar.
hep destek tam destek bu bence
thebora
Üye
İnsanların ellerinden geldiğince takımı çin birşeyler yapmaya çalışması ne kadar güzel...O takımın oyuncuları içinde moral olur...
karides
Üye
Adama helal olsun. Elinden gelenin en iyisini teklif etmiş. Valla ben futbolcu olsam, duygulanır; maça çıkıp tekmeye kafa uzatırdım be.