Ödemeye de 3 ay sonra başlarsın ooohhhhh yandanbayram hediyesi bizde +5
seyran hediyesi bizden +4
e canım istedi hediyesi +3
takıl kafana göre biz taksit hediye ederiz +2
Değişen bişey olmaz![]()

Sene sonuna doğru da şimdi al yıl başında ödemeye başla yaparlar kılıf çok di mi abi yeter ki uydurmak istesinlerÖdemeye de 3 ay sonra başlarsın ooohhhhh yandan
Telefon pert taksitlere devam![]()

ayrıca konuda bankaların taksit uygulamalarıyla kafa bulan arkadaşları anlayamıyorum sen 5 taksitte alıcam dedinde banka sana zorla 24 ay taksitte mi verdi ? Harcama yapan bilinçli olduktan sonra gerisi hikaye.Taksitlendirme tamamen kalkmayacak. + bizden şu kadar ay diye yapabilecekleri sanmıyorum çünkü kanunun anlamı kalmaz engellerler diye düşünüyorum benim fikrim bankalar büyük mağazalara stand açarak ihtiyaç kredisi şeklinde taksitle nakit verecek sen cihazı alıp taksidini ödeyeceksin yani sonuç değişen birşey olmayacakayrıca konuda bankaların taksit uygulamalarıyla kafa bulan arkadaşları anlayamıyorum sen 5 taksitte alıcam dedinde banka sana zorla 24 ay taksitte mi verdi ? Harcama yapan bilinçli olduktan sonra gerisi hikaye.

Arkadaşım olay sadece bilinçli tüketici olayı değil, sen hiç ters valör diye bir işlem duydun mu?Taksitlendirme tamamen kalkmayacak. + bizden şu kadar ay diye yapabilecekleri sanmıyorum çünkü kanunun anlamı kalmaz engellerler diye düşünüyorum benim fikrim bankalar büyük mağazalara stand açarak ihtiyaç kredisi şeklinde taksitle nakit verecek sen cihazı alıp taksidini ödeyeceksin yani sonuç değişen birşey olmayacakayrıca konuda bankaların taksit uygulamalarıyla kafa bulan arkadaşları anlayamıyorum sen 5 taksitte alıcam dedinde banka sana zorla 24 ay taksitte mi verdi ? Harcama yapan bilinçli olduktan sonra gerisi hikaye.
Tartışacak birşey yok zaten iş basit eğer kanunda 9 ay taksit kısıtlaması yapılacaksa zaten sen kendi kendine bu kısıtlamayı koyabilirsin bir telefona 36 ay taksit yapıyorsan sorunu kendinde arayacaksın araba ev almıyorsun sonuçta. Gücün yoksa da almayacaksın. Daha fazla söze gerek yok herhalde.Arkadaşım olay sadece bilinçli tüketici olayı değil, sen hiç ters valör diye bir işlem duydun mu?
Eğer bu işin ne olduğunu biliyorsan fazla söze gerek yok, ama ben bu işlerden anlamam diyorsan boşuna tartışmaya gerek yok, ben bankaların taksit uygulamasına filan kafa bulmuyorum ayrıca, adamların yaptığı planlı bir sömürme projesi, şimdi tutup ne alakası var dersin ama neyseee....
Tartışacak birşey yok zaten iş basit eğer kanunda 9 ay taksit kısıtlaması yapılacaksa zaten sen kendi kendine bu kısıtlamayı koyabilirsin bir telefona 36 ay taksit yapıyorsan sorunu kendinde arayacaksın araba ev almıyorsun sonuçta. Gücün yoksa da almayacaksın. Daha fazla söze gerek yok herhalde.
Eee bunu biliyoruz zatenAmac turk insanin fakirliginden faydalanip yurt disindan yapilan alisverisi kisitlamak yani senin yapacagin taksit sayisi devletin cokta umurunda degil yani emin ol.
Biz kullanıcıya yansıyan tarafından bahsediyoruz bunun yansıması sonucu devletinde elbette bir beklentisi var o da farklı bir konu.Eee bunu biliyoruz zatenBiz kullanıcıya yansıyan tarafından bahsediyoruz bunun yansıması sonucu devletinde elbette bir beklentisi var o da farklı bir konu.
İşte sorun orada emin ol bu telefona vs.. yapılan harcamaların çoğu lükse kaçan şeyler. Asgari maaşla çalışıp iki bin küsür TL telefon taksidi ödemek akla mantığa sığan bir şey değil. Sonra kendi canları yanıyor. İnsanların artık bilinçlenmesi gerek.Biliyorsun ama her yorumunda bizim kac taksit yapacagimiza devlet niye karisiyor diyorsun bende sebebini yazdim.
Kendi kendine sinirlama koymakta senin sahsi tasarrufundur geneli kapsamaz.
Buradaki amac genel bir tasarruf
İşte sorun orada emin ol bu telefona vs.. yapılan harcamaların çoğu lükse kaçan şeyler. Asgari maaşla çalışıp iki bin küsür TL telefon taksidi ödemek akla mantığa sığan bir şey değil. Sonra kendi canları yanıyor. İnsanların artık bilinçlenmesi gerek.
Ek düzeltme hiç bir mesajda devlet neden takside karışıyor demedim sadece devletin böyle bir şey yapmasına gerek kalmadan bizlerin kendi önlemimizi almamız gerektiğini söyledim. Devlet tarafını söyleyen sendin arkadaşım.
Konuda fikir paylaşımında bulundum forum bu yüzden var zaten ayrıca uygulamayı övmedim sadece insanlarında kendilerini kontrol etmeleri gerektiğini söyledim uzatacak bir şey yok ortada. İyi forumlar.Bak konu devletin telefona koydugu taksit sinirlamasi ama sen hala insanlarin maddi kazanimlari ve tasarrufundasin yani konuyla alakasiz bir dusunce paylasiyorsun.
Konu benim 300 kazanip 400 harcamam degil konu telefonda niye taksit sinirlamasi var!
Konuda baska birsey sorulduysa orasi ayri tabiki...
Konuda fikir paylaşımında bulundum forum bu yüzden var zaten ayrıca uygulamayı övmedim sadece insanlarında kendilerini kontrol etmeleri gerektiğini söyledim uzatacak bir şey yok ortada. İyi forumlar.