1. Sınıf Nasrettin Hoca

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
1. Sınıf Nasrettin Hoca
1. Sınıf Nasrettin Hoca okuma seti
Birinci Sınıf Nasrettin Hoca

Nasreddin Hoca ile Okuma Yazma Öğreniyorum Eğitim CD’si aşağıdaki bölümlerden oluşmaktadır.

1-Düzenli Çizgi çalışmaları:
Web kamerası desteğiyle düzenli çizgi çalışmaları, harflerin yazılış yönlerini oluşturan temel çizim biçimlerini öğrencilerinize kavratmak için gerçekleştirebileceğiniz, benzersiz bir yazmaya hazırlık uygulamasıdır.

2-Seslerin sezdirilmesi:
Çizgi film tadındaki animasyonlarla, olay örgüsü içinde öğrencilerinize/çocuğunuza sesleri sezdirebileceksiniz.

3-Seslerin Kavratılması:
Öğrencilerinizin/çocuğunuzun bire bir içinde yer alacağı interaktif oyun uygulamalarıyla , sesleri kavramasını ve diğer ses ve işaretlerden ayırt etmesini sağlayacaksınız.

4-Harflerin Yazılışı:
Seslendirmeli olarak harflerin yazılış yönlerini sayısız kez tekrarlatabilir, Mouse, grafik tablet ya da akıllı tahta kullanarak uygulatabilirsiniz.

5-Hece, Kelime, Cümle ve Metinlerin Oluşturulması:
İlkokuma yazma öğretimi, kavratılan seslerin birleştirilerek, yeni hece, kelime, cümle ve metinlerin oluşturulmasıyla gerçekleştirilir. Hecelerin oluşturulması, kritik açık hecelere ulaşma, yeni kelimelerin türetilmesi ve kavratılması, kelimelerin bir araya getirilmesiyle oluşan cümleler üzerinde çalışma ve metinlere varan eksiksiz bir etkinlikler bütününü cd içeriğinde bulacaksınız.

6-Değerlendirme:
Eğlenceli bilgisayar oyunlarının öğrencilerinizin/çocuğunuzun öğrendiklerini sınamanızı sağlayacak değerlendirme etkinliklerine dönüştüğünü düşünün. İnteraktif eğitim cd mizle artık bu mümkün. Öğrencileriniz/çocuğunuz eğitim ve değerlendirme etkinliklerine sıkılmadan, üstelik motive biçimde katılacaklar. Eğlenerek öğrenecekler ve öğrendiklerini göstermekten keyif alacaklar.

7-Etkinlik Sayfaları:
Cd içeriğinde bulunan uygulamalarla bire bir örtüşen 360 sayfalık etkinlik sayfaları pdf formatındadır. Bu sayfaları sırasıyla çoğaltarak, öğrencilerinize/çocuğunuza sınıf/ev etkinliği olarak uygulatabilirsini
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
925
Doğuş Pertez
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
581
Doğuş Pertez
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
1K
Doğuş Pertez


Üst Alt