1 Şee sorjam?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

valmont2

Üye
yok canım cok örnek gosterilicek bir dille konusuyorsunuz.. tebrik ederim sahsen :rolleyes:

abuvice

Üye
güsel yagmıs yav bırapalım öle yazsın demii

mAd_girL

Üye
bence cok itici bi yazı ve türkçeyi hakkaten katlediyor tamam bisde cok düsgün yazmıyoz ama o kadar da değil..

cllgr

Üye
Originally posted by rapci_cariye@Sep 3 2005, 04:46 PM
BaKsEn..! PuNu UygUn 1 dİLLe SöLeDıKıN İçİn BunDaN soNa SiZiN GiBpİ YaSjAm! Bu sOn!!! sAOL :wacko: :rolleyes:
[post=153253]Quoted post[/post]​
alındıysanız eleştirmek için söylemedim yakışmadıgı kanaatındayım.bu benim şahsi fikrim herkez istediğini yapmakta hür,tabiki forumun kurallarına uymak şartıyla.burada hepimiz arkadasız birbirimizi kırmadan uyarmak gerekir diyorum.

Konu Sahibi
aman beaa ne yapsam gösünüse batıo wala saygı gösterom amma hala dewam ettıosunuz!

valmont2

Üye
Originally posted by rapci_cariye@Sep 3 2005, 06:15 PM
aman beaa ne yapsam gösünüse batıo wala saygı gösterom amma hala dewam ettıosunuz!
[post=153427]Quoted post[/post]​
lütfen sinirlenmeyelim arkadaslar.. bir sorun varsa ortada raporla butonu ile modlara bildirin.. sorunu onlar halledicektir.. ok?

Konu Sahibi
hayyır ortada sorun felan yok saol arkadasım! sente amma çözümcüsün haaa hiç sorun istemıon galipba..? fakat haklısın! nesee

valmont2

Üye
sorunlu insanların oldugu yerde sorunlar olur.. ama burda goruldugu gibi yok.. o yuzden olmuycak..

DefectoR

gereksiz bi konu olduğundan ve daha önce türevlerini forumda gördüğümüzden dolayı kapatıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...