DeLmIrA Üye Gereksin konuları siler bi senedir kayıt olupta daha 10 post bulunmayan üyeleri kicklerdim
hidayet Üye arkadaşlara kuru fasulyenin faydalarını : pardon reklamlara girmelerinin faydalı olacağını siteye yararını vs. anlatırdım gereksiz konuları silerdim bu kadar çünkü saat doldu :P
arkadaşlara kuru fasulyenin faydalarını : pardon reklamlara girmelerinin faydalı olacağını siteye yararını vs. anlatırdım gereksiz konuları silerdim bu kadar çünkü saat doldu :P
omayra Üye Sitenin rengini maviden pembeye çevirirdim Kızlara gıcıklık yapan erkek üyeleri de anında banlardım
van_hoijdonk Emekli Yönetici Konu Sahibi The_Punisher' Alıntı: van hoijdonk gibi konuları hortlatanları direkt banlardım Genişletmek için tıkla ... O da güzel
The_Punisher' Alıntı: van hoijdonk gibi konuları hortlatanları direkt banlardım Genişletmek için tıkla ... O da güzel
sublieutenant Üye The_Punisher' Alıntı: van hoijdonk gibi konuları hortlatanları direkt banlardım Genişletmek için tıkla ... ahh lafı ağzımdan almış...
The_Punisher' Alıntı: van hoijdonk gibi konuları hortlatanları direkt banlardım Genişletmek için tıkla ... ahh lafı ağzımdan almış...
van_hoijdonk Emekli Yönetici Konu Sahibi O zaman siz açsaydınız yenisini bende hortlatmasaydım. İyilik yaramıyor sizede
ouSahin Üye qüzel soru radyo açardımm hoppp hani radyoo açılıo du abii açın ya walla millet kopsun biraz dj çoq
The_Punisher Üye ναη_нσιנ∂σηк'un rumuzunu ναη_нσιנ∂σηк_1905 yapardım
ναη_нσιנ∂σηк'un rumuzunu ναη_нσιנ∂σηк_1905 yapardım
NeedLeFLuff Üye The_Punisher' Alıntı: ναη_нσιנ∂σηк'un rumuzunu ναη_нσιנ∂σηк_1905 yapardım Genişletmek için tıkla ... Güzel fikir aslında. :?sl?k
The_Punisher' Alıntı: ναη_нσιנ∂σηк'un rumuzunu ναη_нσιנ∂σηк_1905 yapardım Genişletmek için tıkla ... Güzel fikir aslında. :?sl?k
omayra Üye bu konuya son mesajı kim atacak başlıklı topice son mesajı yazar be kapatırdım, herkeş çatlardı van, sakın sen yapma bunu
bu konuya son mesajı kim atacak başlıklı topice son mesajı yazar be kapatırdım, herkeş çatlardı van, sakın sen yapma bunu