Originally posted by van_hoijdonk@Sep 10 2005, 03:46 AM
Soru gayet açık... :
Not: Böyle birşey yoktur ciddiye alınmasın..
[post=161373]Quoted post[/post]
Originally posted by midnight@Sep 10 2005, 03:48 AM
Senin yaptığını yapardım..foruumlara bir yönetici edasıyla değil üyelerden biriymiş gibi katılırdım ve öyle davranırdım.. ;
[post=161375]Quoted post[/post]
Originally posted by delimakina35@Sep 10 2005, 06:32 AM
siteyi kapatırdım
[post=161432]Quoted post[/post]
,Originally posted by helper007@Sep 10 2005, 11:39 AM
MobiLe_ManiA'nın açtığı dergiyi kapatırdım.Hihihi(şaka)
Bir şey yapmazdım her zaman yaptığım gibi cevap yazmadan sadece mesajları okurdum.
Söz gümüşse Süküt altındır
[post=161527]Quoted post[/post]
Originally posted by MobiLe_ManiA@Sep 10 2005, 11:32 AM
reklam işine girişirdim.Bu en kaliteli cep portalının ne yazıkki pek reklamı yok.reklamlarla üye sayımı dahada arttırdım.Sora dergisini yapardım.Nenden olmasın?.Negacım bu dergi fikri uzun zamandır aklımda bak şimdi patladı maxicep dergisi aylık bir dergi.içeriği = teknik kısım yapardım , forumdan soruları we cewaplarını alırdım.yeni haberler kısmı olurdu.cep telefonu karşılaştırmaları.tellerin iyi kötü yanları.başta makaleler olabilir.telefonun hayatmızdaki yeri fln gibi böyle birşeyle başlanabilir.Dergiden sora dünyaya açılırdım.Yurt dışındada bu platformda siteler war onlara reklamlar werirdim.sora belki onlar bu siteye link werirlerdi.bende werirdim.forumun başına international die bir topick açardım.orda hem dil gelişirdi hem de dünyaya açılırdık.HEPSİ BU KADAR
[post=161522]Quoted post[/post]
: : : Deli ediyor bazen beni deliOriginally posted by .ıl[ uluc ]lı.@Sep 10 2005, 01:20 PM
Su maximum user sorununa cozum bulurdum...
[post=161629]Quoted post[/post]