1 nisan olsun ama tadında kalsın.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
1 nisan olsun ama tadında kalsın.
Allah belasını versin kim çıkardı bu 1 nisanı:off:

deli oluyorum arayıp yok bilmem hastahanedeyim falan filan arayıp şaka yapanlara birgün gerçek olacak ama bu seferde ben gitmeyecem yardıma sonra diyecekler ki vefasızmış:vur

bugün ilk şakayı annem yaptı somuru: :züü:

• Beğen
Tepkiler: -Crazy Girl-, minoo ve Necmati

EroL

EroL

Emekli Yönetici
amin

Tuba

Tuba

Üye
Bela okumayalım ama haklısın gerçekten şakanında derecesi var sonucu çok üzücü olabilir lütfen dikkat edelim şaka yaparken :oke:

• Beğen
Tepkiler: minoo
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Şaka yapmak güzeldir ama tadında yapılmak kaydıyla .
Bence 1 Nisan lar çoğaltılmalı . :D

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Bela okumayalım ama haklısın gerçekten şakanında derecesi var sonucu çok üzücü olabilir lütfen dikkat edelim şaka yaparken :oke:
annem kardeşimin damdan düştüğünü söyledi abla somuru:
DiaBLoS™;3334150' Alıntı:
Şaka yapmak güzeldir ama tadında yapılmak kaydıyla .
Bence 1 Nisan lar çoğaltılmalı . :D
aman kalsın :zzz:

shtprf

Üye
15 yüzyılın sonlarında, Haçlı ordusu Endülüs Müslümanlarının son kalesini kuşatır Uzun süren bir kuşatma olmasına rağmen, kış aylarının da etkisiyle, kale korunabilmektedir Durumun zorluğunu anlayan Haçlı ordusunun komutanı değişik taktikler düşünmektedir En sonunda 31 Mart gecesi Kalenin önüne giderek bir elinde Kur'an bir elinde İncil 'Şu iki kitap üzerine yemin ederim ki, teslim olursanız bu akşam size bir şey yapmayacağım' der Gerekli görüşmelerden sonra canlarının kurtarılması karşılığında Müslümanlar kaleyi teslim ederler Ertesi sabah, yani 1 Nisan sabahı, Haçlı ordusu komutanı bütün Müslümanların öldürülmesi için emir verir Bunun üzerine Müslümanlar 'Yemin etmiştiniz, bize söz vermiştiniz' dediklerinde Haçlı ordusu komutanı 'Benim sözüm size dün akşam içindi, bugün için size bir sözüm yoktur' diye cevap verir ve bütün Müslümanlar orada Şehit edilir İşte o gün bugündür 1 Nisan hristiyanlar arasında 'Hile Günü' olarak kutlanmaktadır
Maalesef hristiyanları taklit etmeyi modernleşme sanan gafil müslümanlar arasında da yaygınlaşmış, yüzlerce, binlerce müslümanın katliam günü olan 1 Nisan'lar, bir şaka günü olarak kutlanmaktadır

• Beğen
Tepkiler: ozanazy ve ThE_kOnT
V/RS

V/RS

Üye
kardeşinin camdn düştüğünümü söyledi annenin de senin canına katı varmış herhalde öyle şakamı olur yav :S

V/RS

V/RS

Üye
15 yüzyılın sonlarında, Haçlı ordusu Endülüs Müslümanlarının son kalesini kuşatır Uzun süren bir kuşatma olmasına rağmen, kış aylarının da etkisiyle, kale korunabilmektedir Durumun zorluğunu anlayan Haçlı ordusunun komutanı değişik taktikler düşünmektedir En sonunda 31 Mart gecesi Kalenin önüne giderek bir elinde Kur'an bir elinde İncil 'Şu iki kitap üzerine yemin ederim ki, teslim olursanız bu akşam size bir şey yapmayacağım' der Gerekli görüşmelerden sonra canlarının kurtarılması karşılığında Müslümanlar kaleyi teslim ederler Ertesi sabah, yani 1 Nisan sabahı, Haçlı ordusu komutanı bütün Müslümanların öldürülmesi için emir verir Bunun üzerine Müslümanlar 'Yemin etmiştiniz, bize söz vermiştiniz' dediklerinde Haçlı ordusu komutanı 'Benim sözüm size dün akşam içindi, bugün için size bir sözüm yoktur' diye cevap verir ve bütün Müslümanlar orada Şehit edilir İşte o gün bugündür 1 Nisan hristiyanlar arasında 'Hile Günü' olarak kutlanmaktadır
Maalesef hristiyanları taklit etmeyi modernleşme sanan gafil müslümanlar arasında da yaygınlaşmış, yüzlerce, binlerce müslümanın katliam günü olan 1 Nisan'lar, bir şaka günü olarak kutlanmaktadır
vay anasını olaya bak :bann::bann::bann::angry::angry::angry:

MorgenSterN.

MorgenSterN.

Üye
Hiçbirzaman 1 Nisan şakası yapmadım :) Bir kaç kez bana yapmışlardı ama sana yapılan çok kötüymüş cidden.

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
V/RS

V/RS

Üye
ne psikopat bi çevren var senin yaa :D

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
ne psikopat bi çevren var senin yaa :D
ne yapalım kader biri daha sanki bana şaka yapacakmış gibi hissediyorum ama hala beklediğim cevabı alamadım acaba bu son günlerde yaptığı tavırlarr 1 nisan içinmiydi neyse sadece annem aradı geçen seneki kavgalar ya gerçekten işe yaradı ya da çok büyük bir şakanın alt yapısını hazırladı:hmmm

arslansem

arslansem

Üye
Recep Tayyip Erdoğan uçak kazası geçirmiş dedi dün gece arkadaş.Çok güzel yedim :hmmm

arslansem

arslansem

Üye
:D gülme la :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
:d::d::d:

V/RS

V/RS

Üye
:d::d:

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Bana gelen mesaja bak yav "ap heci" komaya girmiş diyor yav varya şeytan diyor ki git sivereğe hepsini öldür ama işte şeytan diyor dlye uymuyorum :D

• Beğen
Tepkiler: minoo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt